DEATHMERS: Ad pásy, OCD chápu, taky mě to hrozně sere a nejvíc času pomalu trávim rovnáním elektrickýho veední.. = ) ale jak řkám, stejně sem vždycky saturoval balancerama, jeinej rozdíl byly insertery do underground pásu například ve smeling setupu, ale to neni takovej probl. predelat.
Ad vlaky, nejdelší segment by měl bejt vždycky maximálně dýlka nejdelšího vlaku, kratší segmenty ti v ničem nevadí, klidně bys mohl mít klasickej semafor na každym políčku, nevim kde si přišel na to že by měly bejt delší než nejdelší vlak.. jinak já vozim crude do rafinerie (jeden vlak, čistě crude, žádná změna) a pak z rafinerie exportuju sulfuric acid a lubricant (což by šlo dělat v jednom vagonu ale probůh proč.. = ). Páru si nikam nedovážim, vodu si nikam nedovážim...... = ) Jinak používám jednosměrný vlaky a s rocket nebo nuclear fuel se ta větší váha fluid vagónů zas tak moc neprojeví,navíc maj tak obrovskej objem že ty vlaky nemusí bejt moc velký.
jako chápu že spoustě lidem to rozbilo setupy, ale MĚ fakt ne, mwahaha. = )
jinak od dob co sem hrával OTTD tak mám v hlavě pár vychytávek co se železnice týče, jenom bych potřeboval aby se chain-signály daly nejenom číst ale i ovládat circuit networkem.. přípojka na main-line s prioritizací mainline a akcelerační zónou (aby nic co se připojuje nikdy nebrzdilo niic na mainline) a tak.. = ). Až budu mít něco postavenýho tak se pochlubim. = )