• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    Pokec o týhle hře. Zdroje, buildy/templaty, streameři, videotutoriály.
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    RAINBOF: Factorio team se k tomu vždy stavil tak, že raději poskytne funkční verzi než aby lidi používali sprzněný warez obohacený o vir a trojany.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    jenze na warezu mas ten pocit ze mas neco extra kluci nedelejte slusny :D
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    tos mohl i https://factorio.com/download ... (-_-)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PEDROBEAR: ja ale steam nechtel vubec resit.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    RAINBOF: tos mohl i steam demo. Factorio ho ma a je dostacujici na to aby clovek vedel.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ANT_39: Jj vanila factorio neni takhle ruzovy. A tech space modu je vlastne docela dost :)
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    HEINZZ: Dik, v mezicase mi doslo, ze se bavite o nejakym modu :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Slysim ze je po me shanka?
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    The factory must grow!!!
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    ANT_39: jenom teda FIY debata tady je o modu Space Exploration, pridava silene moc end-game veci. Ve vanilla factoriu je po vypusteni rakety "jenom" nekonecnej vyzkum, ale co se tyce velikosti/í továrny je fakt vypusteni rakety zacatek.. = )
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Kdybych to chtěl někdy hrát podruhý, tak na orbitu půjdu jen rabovat, ale nepostavim tam nic. Šel bych na calidus orbit a nebo (znovu) na kraj sluneční soustavy:)
    A znovu, ani tam bych se nezabydloval. Jen abych udělal astro 3 a potom šel.. ještě jinam.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    ANT_39: Vypuštění rakety je naprostej začátek. Nepodstatný krok.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    No a dál je toho.. hodně. Nechci spoilovat.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    SALAM: do kosmu, až když uděláš vše co můžeš na zemi.
    Můžeš na orbitu, ale raději jinam... Viz info ze satelitů.
    Do zasoby scaffolding. Jinak je to dost jedno. Beztak pojedeš na vícekrát.

Jo a začni do zasoby dělat modrý a červený obvody. Potřebuješ jich bez přehánění desítky milionů, spíš víc.
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    Vratil jsem se k Factoriu po dlouhych letech. Pred par dny jsem to dohral po vyslani rakety, tak jsem si rikal, hotovo, jeste to chvilku pojedu, dodelam research, atd. a uvidim, co pak. A ted vidim, ze tam jsou netusene moznosti a vesmir a kdesi cosi... Tak hadam mam pred sebou jeste dost herniho casu!
    SALAM
    SALAM --- ---
    MAIMONIDES: SALAM: prave toto ma zaujimalo, jak a kedy do kozmu?
    Zatial som to zvladol akurat tak po vystrelenie nav.satelitu, tj vidim system, ale tam to konci.
    Nechcem si to moc spoilovat gameplay videami atd, ale co mozem zhruba planovat ako dalsie kroky? postavim nejaku plosinu na orbite/inej planete? mozem fyzicky navstivit hociktoru z nich? vytvorim siet cargo transportov?

Btw s kovarexom a celym nuklearom sa este len zoznamujem, naposledy som to mal pustene ked boli este len na feature wishliste :)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    SALAM: Nezapomeň, že hra začíná ve vesmíru. Nemá cenu to přehánět na Nauvisu. Tam potřebuješ jen solidní výrobu a tak nějak všechny vědy ve stejném poměru, ale na rychlosti moc nezáleží. Tak 30 spm.
    A určitě naopak poměrně masivní kovarex..
    SALAM
    SALAM --- ---
    MAIMONIDES: nedalo mi to a pustil som sa do toho, krvave oci nadranom nasvedcuju tomu ze ma to bavi tak, jak si factorio pamatam!

Vcera som mal mile prekvapko, ked ma privitala mechanika coronal mass ejection, ktoru som dovtedy uspesne ignoroval. Dopadlo to fest dobre: kym som sa rozkukal, stvrtka mojich spaget bola v p**i :D

MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    SALAM: jediná kombinace je krastorio a to jsem zamítl. O řád horší grafika a přes údajně těžší start(pár hodin na začátku) je latě game snazší díky technologiím které se nemá.
    Mám se doporučené módy a miniloader mode(ten nedávno).
    Doporučuju.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    (pozn hru mam koupenou warez jsem si stahl jako demo zda me to bude bavit)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    udelal jsem poznatek, kdyz nainstalujes starickou 0.18 z warezu a chces si prevest stary savegame do nove tak to jde updatem na posledni ofiko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam