• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    No ja to rovnou koupil, protoze jsem to videl u kamose a nad nicim jsem neuvazoval :D
    Ceska firma a takhled obra hra. A za tech 20dolacu se mi ta hra stala ejste levnejsi nez POE :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PUBLICURINATION: myslis antivirak ?:)
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    a jeste jsi to predtim protahnul nejakym sandboxem, aby pripadne nasel podezrele cody xD
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ORBIT: ja se k tomu stavel tak, ze jsem tohle nevedel a tak jsem to zahral na dedikovanem pc kdyz to slo tak jsem si ho koupil.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    RAINBOF: Factorio team se k tomu vždy stavil tak, že raději poskytne funkční verzi než aby lidi používali sprzněný warez obohacený o vir a trojany.
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    Tak jsou k tomu pribaleny ty trojany, to je pravda...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    jenze na warezu mas ten pocit ze mas neco extra kluci nedelejte slusny :D
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    tos mohl i https://factorio.com/download ... (-_-)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PEDROBEAR: ja ale steam nechtel vubec resit.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    RAINBOF: tos mohl i steam demo. Factorio ho ma a je dostacujici na to aby clovek vedel.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ANT_39: Jj vanila factorio neni takhle ruzovy. A tech space modu je vlastne docela dost :)
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    HEINZZ: Dik, v mezicase mi doslo, ze se bavite o nejakym modu :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Slysim ze je po me shanka?
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    The factory must grow!!!
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    ANT_39: jenom teda FIY debata tady je o modu Space Exploration, pridava silene moc end-game veci. Ve vanilla factoriu je po vypusteni rakety "jenom" nekonecnej vyzkum, ale co se tyce velikosti/í továrny je fakt vypusteni rakety zacatek.. = )
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Kdybych to chtěl někdy hrát podruhý, tak na orbitu půjdu jen rabovat, ale nepostavim tam nic. Šel bych na calidus orbit a nebo (znovu) na kraj sluneční soustavy:)
    A znovu, ani tam bych se nezabydloval. Jen abych udělal astro 3 a potom šel.. ještě jinam.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    ANT_39: Vypuštění rakety je naprostej začátek. Nepodstatný krok.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    No a dál je toho.. hodně. Nechci spoilovat.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    SALAM: do kosmu, až když uděláš vše co můžeš na zemi.
    Můžeš na orbitu, ale raději jinam... Viz info ze satelitů.
    Do zasoby scaffolding. Jinak je to dost jedno. Beztak pojedeš na vícekrát.

Jo a začni do zasoby dělat modrý a červený obvody. Potřebuješ jich bez přehánění desítky milionů, spíš víc.
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    Vratil jsem se k Factoriu po dlouhych letech. Pred par dny jsem to dohral po vyslani rakety, tak jsem si rikal, hotovo, jeste to chvilku pojedu, dodelam research, atd. a uvidim, co pak. A ted vidim, ze tam jsou netusene moznosti a vesmir a kdesi cosi... Tak hadam mam pred sebou jeste dost herniho casu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam