SEJDA: děkuji za dálkovou diagnózu mých problémů.
ne, můj problém je, že jsem naštvanej z toho, že do největší bezpečnostní krize minimálně v Evropě od druhé světové války začne ve chvíli, kdy se tato krize začne jasně vyvíjet správným směrem, promlouvat fakin ego ješitnýho miliardáře se spasitelskym komplexem. to je můj problém.
miliardáře, pro kterýho jsou pravidla a normy jen překážkou, což - a to rád přiznám - dosud mělo v drtivý míře pozitivní efekt na celou řadu odvětví. jenže jsou věci, do který outsideři fakt nemají co strkat nos.
to jsme si sice mohli nedávno myslet i o elektromobilitě nebo kosmonautice a EM nás stylově vyvedl z omylu (opět - aplaus), ale asi to podle všeho fakt bude platit o geopolitice.
mimochodem - tady je dobrá sada argumentů a jasných stop "ruských argumentů", jak je on sám použil v těch neslavných tweetech. i tahle jednoduchá rozborka může být nepřímý důkaz toho, že s Putinem mluvil a on mu jen překlopil svý vypilovaný lži tak, že je EM pustil dál s pocitem mírotvůrce...
dyť je to vlaastně až komický, jak přesně ty ruský argumenty opakuje - btw fakt se bude miliardář s plánem kolonizovat Mars zaobírat separatismem na východním Balkánu, a proto argumentovat Kosovem?
https://twitter.com/EHunterChristie/status/1579971386621452288