Ja jsem na to uprimne treba za pul roku/rok zvedavej..Protoze s kym jsem se o tom bavil, tak mi skoro vsichni rekli, ze jsou na twitteru primarne z toho duvodu, ze ho berou jako jedinou dospelou socialni sit. Ze facebook je plnej reklam a omezeni, instac je plnej obrazku kozatejch holek ktery sice neukazujou kozy, ale ukazujou kazdou druhou spolupraci..Tiktok je uplne mimo a nic jineho tu v podstate neni. Na twitteru si muzes vklidu napsat ze si myslis ze existujou jen dve pohlavi, nebo tam muzes sledovat komouse, piraty a podobne levicaky a jejich nazory, ci tam muzes sledovat pravicaky se zalibou ve zbranich etc. Nikdo tam nikoho nazor nijak zasadne neomezuje, ale je samozrejme jasny, ze s tou vetsi svobodou slova nez ma fcb/instac/tiktok prichazej i nejaky negativni veci a pak uz je na kazdem cloveku jak si dokaze informace overovat, jake ma kriticke mysleni atp..Imho na twitter zacne behem par mesicu prechazet dost lidi treba z toho facebooku. Zvlast jestli Elon prodlouzi limit znaku na prispevek, prida hd videa a dalsi featury..Takze ja se na to docela tesim. Neni zadna jina socialni sit kde by byl ceskej miliardar kterej se vyjadruje jako zastydlej pubertak a komentuje zenskejm kozy atp..(Lukacovic).