MRAKY: No ve vsech scifi filmech vidim ze neco jineho je dopravit lidi na orbitu a neco dalsiho z orbity na mars, takze bych cekal nejakou velkou stanici na orbite, ve ktere se bude dotankovavat palivo pro cesty na dalsi planety :) (beru to z pohledu laika)
P_T: Nene. Tvrdil jsem v nich, ze cenim to jak posouva elektromobiltu nebo vesmirnej program a tlaci lidstvo dopredu, ale zaroven ma i plno spatnejch stranek, ktery woke aktivisti videj az ted, zatimco ten, kdo sleduje Muska dyl nez mesic je vidi uz treba deset let. Stejne jako mel spatny stranky Jobs nebo Gates a dalsi..Takze tomu, co se ted kolem muska deje se jen smeju a nechava me to naprosto chladnym. Muj nazor na nej to nijak nezmeni, protoze uz davno vim jaky ma kvality a jaky ma spatny stranky a ze to fakt neni zadnej mesias, ale casto spis pohadkar :)..To neni zadny fanboyovstvi..To je fakt..a ze tu obhajuju nejaky kroky je asi jako kdybych tu rekl ze Babis treba za 8 let pridal dost ucitelum. Muzes kvuli tomu ze me delat fanboye babise, prestoze ho rad nemam a nikdy jsem ho nevolil, ale to ze dost pridal ucitelum je proste fakt :)