OMNIHASH: Taky taky. Hlavne plno lasky :)
AVATAR: Nikdo mi nevymejva mozek a nikde netvrdim to co ty rikas. Bavim se pouze o tom, co chce IMHO udelat Musk z twitteru v navaznosti treba na twitter files apod..:)..Me nic vysvetlovat nemusis. Sveta jsem procestoval urcite mnohem vic nez ty :) a ten cech jen toci to, co se s velkym a bohatym mestem jako je LA deje v prubehu let, nicmene narozdil od tebe, me nebo omnihashe ma daleko vetsi vhled do mentality americanu vzhledem k tomu, ze tam leta zije a po americe cestuje. Takze jeho nazory na veci ohledne usa budou urcite relevantnejsi nez nazory tvoje, moje nebo omnihashe :)..Ja tu muzu psat ze jsem byl par let zpatky na floride a vsude bylo cisto i fajn lidi narozdil od LA..Pritom florida je republikanska a LA demokraticky..Takze popojedem zpet k Muskovi, protoze bavit se tu o tomhle je fakt zbytecny. Jediny co si myslim je, ze amerika se dost polarizuje posledni roky a Musk koupil twitter kvuli tomu, aby byla nejaka platforma kde budou moct zaznivat nazory z obou taboru a ne jen jednoho..Jestli je to dobre nebo spatne ukaze az cas a nas v CR se to fakt netyka. My tam mame Vavru, Lukacovice a kozaty buchty z moravy.