• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    Oběžník pana ředitele:
    Existuje tu klub [Twitter - rychloblogy] ... kdo chce každodenně debatovat o této síti, postovat třeskutě vtipná meme, doporučuju se přesunout tam, tady nechám fakt minimum.
    rozbalit záhlaví
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    KOUDY: Podívej, pokud to jenom točí a fotí a tím to končí, tak je to prostě záznam reality v daným čase a každej si o tom může udělat představu sám. Pokud ale začne točit jenom tenhle obsah a tvrdí, že je to tak všude/dřív to nebylo atd. Dále to doplňuje o komentář typu - government s tím nic nedělá, police s tím nice nedělá, protože kvůli government nemůže. A government jsou demokrati a na Floridě jsou republikání a tam problémy nejsou. To je přece manipulace. Až natočí Jarda Dušek zasněženou D1 a bude tvrdit,že za to může Fiala, tak to bude něco podobnýho.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LEGI: netusim kdo je alex jones s sopor tocil v LA realitu kterou se muzes kazdej dej dozvedet treba na insta uctu street people of los angeles..jak tam gangy vykradaj obchody za bilyho dne nebo jak maj problemy s bezdomovcema kteri stanuji i na venice beach. Nejsou to dezinformace. Nejsou to najati herci ve stanech apod proboha. Oumajgad. Kdyz pojede jarda dusek po zasnezeny D1 a natoci to..tak tady budete resit ze to tocil jarda dusek a ne ze tam je snih at uz by to tocil kdokoliv. Zbytecna debata.
    ALCATOR: to jsem asi videl..a neimplikuje. Na floride nebo v texasu to treba neni. Kazdopadne se zas pojdme vratit k Muskovi, nebo tu zas lidi budou brecet ze se s vama bavim.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    KOUDY: No, nezbývá než doufat, že nikdy neshlédneš "film" 2000 Mules, protože jinak tu bude nablito na roky dopředu.

    Podívej, když budu chtít, najdu ti v téměř jakémkoliv velkoměstě místa, kde se dějou ošklivý věci, berou drogy, prostituují děti, válí bezdomovci po ulicích.

    Objektivní dokument by měl ukazovat proporce, a ne vytípávat to nejhorší a pak implikovat, že takové je to všude.
    LEGI
    LEGI --- ---
    KOUDY: prozradím Ti tajemství - žijeme ve světě, kde lidi klidně točí otevřený lži a manipulace, protože to sype.
    a je občas dobrý si prověřit, kdo je ten, kdo ti tu kterou zprávu říká.
    nebo věříš světu například podle Alexe Jonese?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KOUDY: na Shellenbergera bacha, pasuje sa na titul "Enviromental hero", ale je to prodejna defka, ktora sirila dezinfo o OZE, lebo bol zaplateny jadrovou lobby :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nic..popojedem.

    https://twitter.com/ShellenbergerMD/status/1604908670063906817


    https://twitter.com/elonmusk/status/1605219914813673473
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LEGI: tim jsem chtel rict ze nevim co dela za praci ani koho volil a neresim jeho nazory. Resim pouze jeho videa a promenach LA protoze tam leta zil. Nevim co je na tom tak tezkyho k pochopeni.
    LEGI
    LEGI --- ---
    "neberu ho vazne, davam ho jako priklad cloveka, ktery toci.."

    jako ja nevim, ale v mym svete se jako priklad neceho, co tvrdim, davaj lidi, ktery maj nejakou relevanci. obvykle tak dodaji memu argumentu vahu, nez kdybych tento argument chtel podporit nejakou... treba smazkou ze SF
    PES
    PES --- ---
    Hahaha...
    Příště už hlasují jen předplatitelé, komentoval Musk svůj výprask v anketě - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/elon-musk-twitter-tweet-vedeni-firmy-zmeny-predplatne.A221220_115132_eko-zahranicni_jla
    KULA
    KULA --- ---
    SITH: myslíš tu propocenou žíněnku? Však taky od něho hromada lidí ruce pryč, je jednoduše hloupej.
    SITH
    SITH --- ---
    Sopor jede poslední dva roky dezinfo a je dost far right, toho pls nebrat vážně
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    KOUDY: Myslíš na Patreonu? Však tam má všemožné rozhovory na kontroverzní témata - zbraně, odstranění Trumpa z Twitteru, voják speciální jednotky atd. Dřív se točil při jízdě na skateboardu po městě, což o životě v LA sdělovalo pro mě mnohem víc.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ONDRAT: Toci. Jen si to musis zaplatit.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    KOUDY: Akorát, že to on už dávno netočí. Příklady dej, rád se podívám.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ONDRAT: Neberu ho vazne. Davam ho jako priklad cloveka co zije v usa a toci o tom co vidi kolem sebe v LA nebo na Floride kam se z LA prestehoval. Netusim jakou ma karieru. Takovejch lidi jako Sopor ti muzu dat deset a vsichni toci defakto o tom samem..Takze kdyz to doslo nejakym pristehovalcum co tam zijou, tak to asi doslo i Muskovi a proto treba koupil ten Twitter.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    KOUDY: Hele já nevím, ale vážně bereš Šopora vážně? Člověka co jel pro video natáčet smažky do ulic San Francisca? Ve svý youtube kariéře udělal neuvěřitelnej obrat k tomu nejhoršímu. To je, jak kdybych si dělal úsudek o Česku z videí Pragulic.

    Jenom k tý Floridě, tak je republikánská jenom o 1/2 procenta, zatímco Kalifornie je demokratická o 10-20%.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: pointa je, ze demonstrovat polarizaci spolecnosti usa na zaklade youtube videi jednotlivce a jeho osobnich nazoru, je skvelej zpusob polarizace spolecnosti, ale fakt ne dobrej napad.

    Kazdopadne mrknu po praci, diky :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Taky taky. Hlavne plno lasky :)
    AVATAR: Nikdo mi nevymejva mozek a nikde netvrdim to co ty rikas. Bavim se pouze o tom, co chce IMHO udelat Musk z twitteru v navaznosti treba na twitter files apod..:)..Me nic vysvetlovat nemusis. Sveta jsem procestoval urcite mnohem vic nez ty :) a ten cech jen toci to, co se s velkym a bohatym mestem jako je LA deje v prubehu let, nicmene narozdil od tebe, me nebo omnihashe ma daleko vetsi vhled do mentality americanu vzhledem k tomu, ze tam leta zije a po americe cestuje. Takze jeho nazory na veci ohledne usa budou urcite relevantnejsi nez nazory tvoje, moje nebo omnihashe :)..Ja tu muzu psat ze jsem byl par let zpatky na floride a vsude bylo cisto i fajn lidi narozdil od LA..Pritom florida je republikanska a LA demokraticky..Takze popojedem zpet k Muskovi, protoze bavit se tu o tomhle je fakt zbytecny. Jediny co si myslim je, ze amerika se dost polarizuje posledni roky a Musk koupil twitter kvuli tomu, aby byla nejaka platforma kde budou moct zaznivat nazory z obou taboru a ne jen jednoho..Jestli je to dobre nebo spatne ukaze az cas a nas v CR se to fakt netyka. My tam mame Vavru, Lukacovice a kozaty buchty z moravy.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: me jen zajima, kdo ti vymejva mozek. Sociologie spolecnosti se fakt neda vyhodnotit na zaklade youtube videi.

    Pouze na zaklade nestrannych statistik. Nazory jsou na hovno, at prichazi zleva, zprava nebo cech a vychazet z youtube videi (pokud je nedela nejakej renomovanej sociolog / demograf), je jen o informacnim biasu a algoritmech, co ti predhodi.

    Cywe zas ti tu vysvetluju svet. Proc si nedam pokoj :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: :)) cywe ty nebejt, tak si tě budu muset vymyslet! Užij si svátky a míjení point zdar, šperkaři!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam