ESTEN: jaky moje chybicky? Ja soudim podle tech tweetu. Si je znova precti jak jdou po sobe tyvole..:))..snad tu nejsme ve skolce.
- Islandana jeho nadrizenej vyhodi tak, ze mu sebere pristupy a pak ho ghostne a devet dni mu neodpovi..tak co to je tyvole? Uz za to by mel jit jeho nadrizenej dopice
- Islandan uz je po deviti dnech nekomunikace ze strany twitteru nasranej, tak pise elonovi naprimo. Ten vubec nevi o co jde, protoze ho samozrejme nezna, vubec nevi kdo to je, tak se ho pta at mu rekne co, pro twitter delal za praci. Tuhle twitter komunikaci si muzes precist ze.
- Islandan mu to vysvetli, Elon jde za jeho nadrizenym a ten Elonovi rekne, ze je zamestnanec “incredibly wealthy” coz mas v tech tweetech tyvole, ze rika ze je disabled a muze psat jen dve hodiny denne, ale na twitter pise jak splasena veverka..opet to mas v tech tweetech tyvole..apod..takze opet vina islandanova nadrizenyho, kterej to mohl cely vyresit sam bez ucasti elona uz na zacatku ze..
- nakonec to musi dopadnout tak, ze ceo mezinarodni korporace a nejbohatsi clovek sveta musi pres facetime volat s disabled typkem z islandu aby si to vyrikali, protoze islandanuv nadrizenej je z nejakyho duvodu pica..
Snad uz ti to takhle dava smysl. Jestli ne, tak si ty vcerejsi konverzace precti jeste treba dvakrat nebo trikrat. Ja odchazim stredem na snidani.