• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    Oběžník pana ředitele:
    Existuje tu klub [Twitter - rychloblogy] ... kdo chce každodenně debatovat o této síti, postovat třeskutě vtipná meme, doporučuju se přesunout tam, tady nechám fakt minimum.
    rozbalit záhlaví
    KAERO
    KAERO --- ---
    E2E4: na tom webu je jen seznam s odkazy. Vetsina odkazovanych jsou jen navody, tzn. kosticky si musis koupit sam. Coz jde taky. Jen male mnozstvi lidi prodava i samotne kosticky.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KAERO: to jsou jen specifikace nebo se to dá někde koupit?
    KAERO
    KAERO --- ---
    SATAI: neni problem. je dostupna hromada verzi od ruznych autoru:
    https://kaerodot.gitlab.io/lego-rocket-mocs/index.html#MOCriveaustarships20
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PER2: cim dal tim vic to pripomina vibrator :)
    PER2
    PER2 --- ---
    neco se nam tu nalozilo...

    PES
    PES --- ---
    Koupil jsem si Twitter Blue. Chvíli mu to trvalo, ale nové funkce jsou užitečné – Živě.cz
    https://www.zive.cz/clanky/koupil-jsem-si-twitter-blue-chvili-mu-to-trvalo-ale-nove-funkce-jsou-uzitecne/sc-3-a-221108/default.aspx
    SATAI
    SATAI --- ---
    TOXICMAN: Tohle chci jako LEGO. Teda chtel jsem rict, ze by se to urcite libilo dcerce jako LEGO.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    další už se stackují... je čas jich pár zničit :D

    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    přátelé, už mě to téma tak trochu sere, každý si udělal názor, je čas přestat

    ______________________________________________________

    magická čára, za kterou to tu už nebude, dík
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    KOUDY: ne, tohle je chyba Elona a tohle přesouvání viny je zlehčování jeho chování. Protože primárně je HR v prdeli ze všech těch změn, co udělal kdo? Elon.

    Navíc je to stejný jako v restauraci, kde je základní poučka nehádat se před hosty. Jestli ti někdo ze zaměstnanců začne něco řešit před hosty, tak si ho odvedeš bokem a pak to řešíš. Nehádáš se před zákazníky.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CRAZY_IVAN: jasne, to tu nikdo nerozporuje..ja jen rikam, ze je to primarne chyba islandanova nadrizenyho, kterej ho mel normalne vyhodit a ne mu vzit pristupy a devet dni ho ghostovat aby byl islandan donucenej psat verejne na twitteru elonovi.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    KOUDY: trochu vynecháváš další kontext a to, že se na twitteru veřejně islanďana ptal, co je jeho pozice a na čem pracuje a rozmazával to tam. Místo toho, aby v ten moment zvedl telefon a zatelefonoval si s nim jako to udělal až po neuvěřitelnym shitstormu. Prostě se choval jako idiot a výsledek je idiotský chování, který jen tak omluvit nejde. Úmysl mohl mít jakejkoliv, ale reálnej následek je jakej je.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARAON: a jak si je zjistis prosimte ses CEO firmy, takze se zeptas islandanova nadrizenyho co ho vyhodil a ten ti rekne, ze islandan delal picu, vymlouval se na to ze je disabled a muze psat jen dve hodky denne, ale tweetu pise denne dvacet a je “incredibly wealthy” takze flakac..
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: Jinými slovy říkáš, že Elon si není schopný zjistit relevantní informace před tím, než se do něčeho s vervou pustí. Jo. To se zdá že odpovídá.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JIMIQ: to “ja myslim” je tam dulezity no..ja treba zase myslim, ze byl islandanuv nadrizenej starej zamestnanec twitteru a udelal to schvalne, aby musel twitter zaplatit sto micu islandanovi za koupenej startup :)
    SATAI: dava, kdyz si to prectes podle casoveho ramce ty tweety a po paty pisu, ze neobhajuju ze se elon choval jak picus..pouze tu rikam proc se tak choval..ze to bylo na zaklade spatnych informaci a stacilo aby to islandanuv nadrizenej vyresil s islandanem sam jak se to ma delat a nemusel to resit ceo firmy..
    AVATAR: vsak v te firme zadnej kvalitni management taky nebyl a vyhazovaly se tam penize oknem..to ze vic nez deset let starou firmu nedokazes preklopit do plusu fakt neni vyrovnanej rozpocet..
    OMNIHASH: neboj..v mem klasickem multitaskingu zvladam snidat, poucovat vas a u toho pracovat. Uz se tesim az elon napise “mel jsem spatny info od islandanova nadrizenyho, kteryho jsem vyhodil” a ja ti jen opet napisu “mel jsem pravdu” :)

    SATAI
    SATAI --- ---
    AVATAR: Da se z toho udelat celkem zajimavy manevr, kdy ty lidi zabalis a prodavas nebo je pases. Oni ti teda pak mnozi radeji odejdou sami, ale zase neco trhnes a neplatis odstupne.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Ja teda furt nechapu ten argument s 6m usd do minusu kazdej mesic. Vsak to je u 44 miliardove spolecnosti uplny hovno. Je to relativne velmi vyrovnanej rozpocet.

    Mit k dispozici vyvojarskou elitu usa za 6mil mesicne, ktera nema jakoze co delat je neco, po cem touzi kazdej clovek, co chce neco budovat.

    A on to proste zarizne a tohodle hr bohatstvi se dobrovolne vzda, aby pokryl naklady a vratilo se mu tech 44 miliard? Kdyby tem lidem zadal projekt, kterej mu vydela 100m mesicne, tak je v plusu a nemusi nikoho vyhazovat.

    Proste mi to, narozdil od Koudyho, nedava vubec smysl a kvalitni management firmy v tom fakt nevidim.
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: ani v tomhle scenari nedava Elonovo chovani smysl
    SATAI
    SATAI --- ---
    JIMIQ: Mozna to Elon neporadil, mozna proste jen vyhodil lidi, co umeli vyhazovat (fun story - v nejmenovane spolecnosti, kterou nebudu jmenovat, protoze by se mohla urazit, se povedlo neco velmi blizke tomuhle plus navic vyhodili lidi schopne nabirat lidi. Spousta legrace nasledne zarucena.)
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    KOUDY: on ale nebyl tímhle způsobem propuštěnej jen Islanďan, ale minimálně 200 lidí
    A kdo tomu nadřízenému asi poradil aby tímhle způsobem vyhazoval lidi? Já myslím že Elon, takže to jde přímo za ním
    SATAI
    SATAI --- ---
    OMNIHASH: snidane ve sve podstate je produktivni, vysledek se pri beznem zdravem traveni dostavi tak za den, dva. Mezitim muze postovat analog vysledku na nyx.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam