AVATAR: Tak nikde neni psano, ze za to muze Elon a ze je to na jeho prikaz ne? To jsou zas jen nejaky tvoje vycucany domnenky kdy je pro tebe spatnej kazdej jeho prd, ikdyz v mistnosti smrdi uplne nekdo jinej. Psal jsem, ze mi to prijde jako picovina, ale to je tim, ze jsem cech a vetsina rusaku jsou pro me okupacni zmrdi. Zvlast kdyz vim jakou s tim narodem mame minulost. Na druhou stranu valka v jemenu mi je treba zase naprosto u prdele a tak nejak se musime smirit s tim, ze pro vetsinu amiku je ta valka na ukrajine asi to same jako pro nas valka v jemenu a twitter je americka spolecnost. Dale si zas musime trochu nalejt cisteho vina a priznat si, ze plno falesnyho infa a lzivy propagandy bylo na twitteru i na strane ukrajiny..treba "ghost of kyiv" -
https://www.nbcnews.com/news/world/ukraine-admits-ghost-kyiv-isnt-real-wartime-myth-russia-rcna26867 a ukrajina je zeme plna levaku, uplatku a ta demokracie jim tam taky ne vzdy uplne dobre funguje. Takze kdyz uz by mely bejt upozadeny nejaky tweety proruskejch botu, tak by to asi melo fungovat i na proukrajinsky boty a tim padem nekdo ve twitteru proste zacali aplikovat na celou valku na ukrajine. Ja ji mam teda furt pulku feedu, protoze sleduju zoku, nextu a podobny twitter ucty..ale chapu to rozhodnuti.
co se free speech tyce, tak uz ti tu nekolik lidi vcetne me rikalo co to znamena. Za minuleho vedeni twitteru byli upozadovani republikani a uprednostnovani demokrati. Mas to ve twitter files. Venuje se tomu plno clanku i nezavislejch novinaru. Resilo se to tu asi 5x. Jeden z duvodu proc Elon koupil twitter bylo, ze ho tohle sralo a chtel to srovnat. Ted to srovnany je. Cortezova si muze kvakat co chce a nikdo ji neomezuje. Na druhou stranu ta firma mela pravidla o kterejch Elon asi 10x mluvil a na ktere se vubec nesahalo. Treba ohledne hatespeech, antisemitismu apod. I kvuli tomu z twitteru treba vyletl jeho kamos Kayne West -
https://www.buzzfeednews.com/article/leylamohammed/kanye-west-suspended-twitter-swastika-elon-muskNazor menit nemusim. Ja mam na Elona stejnej nazor uz asi 9 let a to ze si dela prdel ze soudu tim ze zmeni logo twitteru na psa nebo ze vypusti za mesic dalsi raketky do vesmiru muj nazor na nej nijak nezmeni :)