ARAON: Ne nebylo to ironicke. Tak naposled jo? Jestli to ani ted nepochopis, tak uz na to seru. Typek, kterej vystrilel nekde v texasu nakupak nebo co a mel tetovani svastiky a SS BYL NACEK, hlasil se k te ideologii apod. To jsem nikde nezlehcoval, nerozporoval apod. ALE NE KAZDEJ, kdo ma vytetovanej symbol svastiky JE NACEK, protoze ten symbol JE TISICE LET STAREJ a pouziva se treba v tantre. Mela ho vytetovanej i moje byvala pritelkyne a ta rozhodne kazdy rano nehailovala na pozdrav ani nechtela nekoho vystrilet. Je to tu naprosto OT a uz me trochu unavuje to tu neustale vysvetlovat jak prvnackum ve skolce. NE KAZDEJ, KDO MA VYTETOVANOU SVASTIKU JE NACEK, stejne jako ne kazdej muslim je tetorista. To jsem tu resil uz v prvnim prispevku, kde jsem k tomu linku na wiki psal "On to neni jen symbol nacismu no :)"..To ze to typek jako symbol nacismu mel nijak nerozporuju. Tak se snad muzeme vratit k tematu klubu a neresit tu to, ze nekdo nevi jak stara je svastika a ja mu to musim na 20 prispevku vysvetlovat.