E2E4: Musk, stejne jako Zuck, Cook, Lidi z googlu, openAI apod musej proste respektovat pravidla statu, evropsky unie apod no. Samozreme by bylo urcite skvely zit ve svete, kde vladnou megakorporace jako treba v cyberpunku a vsichni se na to moc tesime zejo, ale zatim zijeme ve svete, kde musi v cine google i microsoft dodrzovat jejich pravidla cenzury, v eu musi apple dodavat iphony s usbc apod. Je to presne jak rikal Vavra. Neco delaj vsechny firmy a nikoho to nevzrusuje a jakmile to udela Elon, tak to nekoho hned triggeruje. Jelikoz jste nad tim ostatnim nebreceli, tak je asi trochu zbytecny brecet nad tim, ze se Musk chova jako ostatni CEOs velkejch firem, ktery jsou proste nuceni respektovat pravidla statu, kde pusobi a bud se tem pravidlum prizpusobit, nebo v tech statech nepusobit.
LEGI: Ja jsem psal niz, ze souhlasim ze je to spatne. Nemusis mi tu zkouset vysvetlovat neco co je mi davno jasne, ale je to soukroma firma, ktera driv treba shadowbannovala republikany v usa a protezovala demokraty. Svet neni cernobilej proste. Jinak nikde nepsali opozicni obsah, ale "some content" a "in response to legal process", ale klidne muzete Elonovi, Zuckovi, Cookovi a jinejm poradit jak se vysrat na nejaky narizeni vlad ci instituci a proste je poslat dohajzlu..Urcite to bude fungovat. Na cinu jsem obzvlast zvedavej treba.