XCHAOS: To je zase slozity tema. Musk byl vzdycky centrista, kterej volil demokraty a jak sam priznal, tak to hodil v posledni volbe Bidenovi, ale i on se diky tomu, co v USA zaziva posledni rok a pul posunuje vic doprava a ma obcas az desive extremisticky nazory, stejne jako se nekteri mirne levicacky politici zas posunujou cim dal vic doleva a maj az desive komunisticky nazory. Kdyz se podivam na levicakama vedenou Kalifornii, tak s tim statem to jde brutalne dohajzlu. Velke korporace tam zaviraji pobocky, lide rabuji atp. Pritom je to snad pata nejvetsi ekonomika sveta? -
https://www.newstream.cz/zpravy-z-firem/ze-san-francisca-utikaji-obyvatele-i-maloobchodnici? . Takze obecne s amerikou to jde poslednich deset let dost dohajzlu a bude se to zhorsovat a imho tam dojde drive ci pozdeji k nejakemu vetsimu stretu techto dvou taboru, ktere se nenavidi cim dal vic. Jestli Trump vyhraje pristi volby, tak uz to bude uplne v prdeli.
Jobs byl egoistickej namyslenej srac, kterej nemel uctu ke svejm zamestnancum, nemel vychovani ani socialni inteligenci, ale byl to vizionar a proto ho miliony lidi miliovali, uctivali jako boha a chteli pod nim makat. Musk je uplne stejnej a muze mit na twitteru nazory jaky chce, ale furt se najde dost chytrejch a schopnejch lidi, kteri s nim budou chtit makat v te tesle, spacex nebo twitteru, protoze ma auru vizionare a at se nam to libi nebo ne, tak svet takovehle lidi proste potrebuje a potrebuje jich daleko vic.
Navic Musk chce z twitteru udelat dalsi wechat. Parazitovat na onlyfans, na youtube, na whatsappu, chce pres nej resit mikroplatby, chce aby pres nej sly objednavat taxiky, jidlo etc. a to uz muze pro plno programatoru a dalsich schopnejch lidi znit lakave, protoze se jim ta Muskova vize bude libit a hlavne ma Musk prachy na to, aby je do toho cpal. Je mu 51. Bude tu nejspis jeste dalsich 20 let, pokud ho nesejme nejakej rak. Vybuduje velkej hotel na orbite, zakladnu na mesici, budou tam litat milionari za prachy. Tesly budou ridit samy a pujdou provozovat jako taxiky i jako carsharingovy auta. To akcie tesly boostne na petinasobek, prestoze uz ted jsou prepaleny jako svine. Starlink doda internet do celeho sveta, snizi se cena a bude to opet vydelavat jako prase, takze Elon bude mit tolik prachu, ze je do toho twitteru a jeho novejch featur bude rad cpat. Do toho nam tu prijde AI, roboti atp.