P_T: Nene sista. Uz jsem ti 3x vysvetloval, ze to s nejakym fanboyovstvim nema nic spolecnyho. Nemam Teslu ani zadnej tesli merch a naopak jsem tu automobilku dlouho hejtil kvuli tomu, ze ta auta mela tunu chyb a diky prodeji jejich akcii jsem si pred lety koupil naopak fajn benzinovej osmivalec. Na kolovratsky breky ostatnich tu jen reaguju z cehoz vznikaj ty hadky. Na tom, ze Musk je dost excentrickej a kontroverzni podnikatel jsme se tu shodli hodnekrat. Stejnej byl i Jobs, kterej vyhodil 30% Applu, kdyz se do nej vratil. Stat se to dneska, tak tu brecite rok jakej je to zlosyn, ale kdyz je ta firma naprosto napicu a ztratova, tak se proste musi rezat - In 1997, when Jobs returned to Apple, one of the first things that did was to get rid of about 4,100 workers -- roughly 31 percent of the company. A contemporary account called it part of "a last-ditch effort to save the troubled computer maker."..Takze mi prijde vhodny se tu po pul roce reseni twitteru presunout zas k zajimavejsim tematum, protoze tohle je fakt jak kdybyste byli v komatu, pred pul rokem jste se probrali a pak resili ze Bezos je tak trochu zmrd a ze zamestnanci ve skladech amazonu nemaj uplne fajn podminky a psali jste tu kazdej den pet prispevku o tom, jak si Bezos koupil novou jachtu ale tamhle Franta ve skladu nedostal pridano, protoze prisel dvakrat pozde do prace a je to od Bezose pekna zmrdovina.