• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    TADEAS: AI?
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    FB-IMG-1689503010293
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    JIMIQ: mír na práci v korporátním fašismu
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: Magor. Nechapu furt tu potrebu nekterejch amiku srat se do konfliktu o kterem vi uplny hovno.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Mne by zajimalo co si mysli ze je ten outcome
    SATAI
    SATAI --- ---
    PER2:

    Zmrd.
    PER2
    PER2 --- ---
    nezalozime si nejake klubiki na melonovo moralni dno?

    MRAKY
    MRAKY --- ---
    TADEAS: ma za sebou dolozitelne radu uspesnych projektu a tak bych to nenazyval virou. Musk je sice trosku nestandartni, ale kdyz si vzpomenu na sveho byvaleho sefa, tak proste podle stylu chovani neni mozne vzdy hodnotit schopnosti/vysledky.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Ano. Mark si zalozil instagram bez obrazku a muzes na nej prejit dvema klikama z instagramu se stejnym loginem. Nikdo dulezitej se na twitter kvuli threads nevysral. To ze mas socialni sit kam chodi 2 miliardy lidi a udelas novou socialni sit kam z ty prvni muzes dvema klikama a se stejnym loginem a heslem prejit, neznamena, ze ses genius. Lidi to zkusili a hromadne se zas vracej na instac a twitter, takze uvidime za pul roku.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: ta tvoje potřeba to okecat. prostě mark má reklamní prostor pro 90M lidí měsíc po spuštění a melon brečí, že má 50% inzerentůl v prdeli.
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    B3DA: coz ale neni detail, nybrz ta vizionarska slozka, ktere investori nicmene veri. proste dobrodruzne podnikani, tak to ma byt :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Stejne jako na kazdou novou socialni sit tam lidi rychle prelezli a zacali tam pastovat uplne nesmyslnej content, aby ziskali co nejrychleji co nejvic followeru a mohli je pak monetizovat, az tam zuck spusti reklamy, ale jinak je to proste instac bez obrazku. Nejaky news o tom co se deje ve svete, o valce na ukrajine apod..tam nenajdes. Musk ale bude mit s rekamama jeste tak rok urcite problemy. Proto si najal CEO z branze zejo. Aby tohle zmenila. Jsem zvedavej, jestli se ji to povede, ale pochybuju ze twitter zacne tenhle rok nejak masivne vydelavat. Na to je jeste dost brzo.

    anyway..Zpet k raketkam..at tu nejsme ot :)

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: mě je jasný, že to je trošku obchodní trik, ale je to novej prostor pro nový inzerenty, ať už si tam jůzři leští klacky na čemkoliv
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Na thread presli lidi hlavne z instace dvema klikama, takze tam muze bejt klidne 400 milionu lidi, kdyz na instaci je jich miliarda. Vis co tam ty lidi delaj? Postujou tam uplne to samy co na twitter nebo instac :)..Jsem tam od prvniho dne a ta sit je uplne k hovnu. Pochybuju, ze by nejaky velky jmeno opustilo twitter a slo primarne na threads.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: akorát že mark má 90M uživatelů na threads a nebrečí a melon brečí, že má 50% reklamy v prdeli a vyškrábal ze statistik nárůst aktivity o 3,5%.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PALEONTOLOG: bych se podival, ale musel bych mit na twitteru ucet :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    seznamte se, tohle je jennifer. lajkuje prispevky ve vsech svetovych jazycich, ma 5 followers a regla se do site v cervenci 2023. jestli si chces vrznout, klikni na odkaz v profilu..

    https://twitter.com/jennifer2sulliv/
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PER2: od toho si necha implementovat panic button, zmacknite v pripade nebezpecenstva :)
    PER2
    PER2 --- ---
    YMLADRIS: vtipny bude az xAI vyhodnoti, ze musk je nebezpeci pro cele lidstvo a polanetu :p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam