• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Ja teda nechapu ty silny slovicka, jako je treba nenavist. Ze si o nekom myslim, ze je zmrd jeste neznamena, ze ho nenavidim, zejo...

    Starlink je obchodni zamer, kterej ma vydelat penize. Je smesny v tom hledat neco jinyho. Krym bude za priplatek, no. Mozna to budou usa satelity, ktery tam vynesou muskovy rakety. Proste win win.

    Moralnost je fajn, ale treba je pro nej vic nemoralni nedodat lidem slibeny auta a nevyhazovat lidi (nah), protoze se zastavi vyroba. Kazdopadne hrat na obe strany se vzdy vyplatilo nejvic. Post na x, jak strasne fandi ukrajine, ten nic nestoji.
    SATAI
    SATAI --- ---
    KULA: A?
    KULA
    KULA --- ---
    SATAI: doteď satelitní uplink pro armádu měli pod palcem velké státy, kolik desetiletí v tom máme praxi se soukromou firmou? Neprodáváme přenos boxu ....
    SATAI
    SATAI --- ---
    KULA: Treba dost Ukrajincum.

    (Jinak to prejmenovani neni evil, je proste jen debilni)
    KULA
    KULA --- ---
    Koukám, že dnešní čtvrtklhodinka nenávisti se nám protahuje, přejděme k praxi! Komu se hůř dýchá potom co Musk *volně doplň*?
    Komu zkyslo mléko po přejmenování twitteru na X?
    SATAI
    SATAI --- ---
    E2E4: Ciste technicky jsem chtel Z slovo pouzit spis s velkym Z, na rozliseni kremloblbu. (s malym z bych to rezervoval pro zmrdoviny typu zabaveni @x)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TOXICMAN: on vlastně skoro nikdo není zlej člověk.

    jen některý lidi moc neberou ohled na ostatní lidi.

    těm, který tohle dělají hodně, se říká zmrdi.
    SATAI
    SATAI --- ---
    TOXICMAN: Coz je m.j. v rozporu s tim, ze se hlasi k longtermismu... ale i v tomhle ramci si zase realitu naohyba dost kvalitne na to, ze zase Rusko...
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    SATAI: Přemýšlím, jak to zformulovat. Nepřijde mi příčetný v mnoha věcech, ale jsem pořád přesvědčený, že není zlej člověk.
    Porucha autistického spektra ovlivňuje schopnost porozumění a empatie... může to být faktor, proč se někdy chová jako kompletní mimoň a debil? Podle mě může.
    Viz jeho mírové návrhy. Je to jako kdyby přiletěl z jiné planety a jediné na čem záleží by byla celková okamžitá míra utrpení lidí bez ohledu na cokoli dalšího. Když se přestane dneska bojovat, hranice zamrzne, bude míra utrpení a umírání menší? Ano.
    Ale bylo by to správné? No samozřejmě, že ne. Já to vím, vy to víte. Jak to on může nevidět? Nevím. Bohužel i chytrý lidi s normálním mozkem někdy věří vyloženě blbostem.

    Ale taky jasně několikrát potvdil, že podporuje Ukrajinu. I s použitím Starlinků. Tak prostě nemůže to být uplně černý nebo bílý.
    Samozřejmě, že chci, aby Starlink povolil i na Krymu.

    SUMAC
    SUMAC --- ---
    DZODZO: hele ty chces zdrojovat neci subjektivni pocity? zajdi si nekam do Tater na prochazku.. udela ti to dobre.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    SUMAC: mas na to nejaku odbornu publikaciu ktorou dolozis, ze je to pravda?

    ...vodu kazu, vino piju...
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    solidni dadaismus tenhle klubik...
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    SATAI: vyjadril si sa nejasne, nedostatocne odborne bez linkovania na odborne publikacie, tak som si kontext vylozil po svojom :shrug:
    SATAI
    SATAI --- ---
    DZODZO: o voze a o pterodaktylovi
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    SATAI: Boeing zrovna pali peniaze danovych poplatnikov, keby som investorom, tak asi vystupim

    Boeing has now lost $1.1 billion on Starliner, with no crew flight in sight | Ars Technica
    https://arstechnica.com/space/2023/07/boeing-has-now-lost-1-1-billion-on-starliner-with-no-crew-flight-in-sight/
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    SPLNYX: ti co si vybrali Muska, jakoze zrovna on ma byt nejvetsim meciasem vsech obeti, jsou sami obet a tedy potrebuji taky Muskovu pomoc, ale tu nedostanou, protoze Muskovi se chce davat jenom tolik pomoci, a tak ho budou nenavidet, protoze jinym pomohl jinak a jim ne tak jak chteli.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SADY: napsal jsem to tak, aby to bylo co nejjednodusseji pochopitelne i pro uplne noumy no. Jsem rad, ze se to povedlo. Zkratka a dobre kdyz soukroma firma doda neco na ukrajinu kvuli zlepseni komunikace a vojaci to vezmou a pouzivaj to k utocnejm ucelum, tak je naprosto pochopitelne, ze se to soukrome americke firme nelibi a klepne ukrajince pres prsty. Za me v poradku.
    SADY
    SADY --- ---
    KOUDY: slusna hovadina tohle prirovnani 🤦
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SPLNYX: well pro me je to jako kdyby Elon dodal na ukrajinu sanitky aby mohli ukrajinci odvazet zraneny vojaky z bojiste a misto toho je ukrajinci napechovali vybusninama a posilali sebevrazedny ridice na rusky kasarny. Taky by asi Elon klepnul ukrajince pres prsty, ze tohle fakt neni ten use case pro kterej sanitky dodal. Se starlinkem je to to same..takze za me se ta firma zachovala naprosto v poradku a to fakt nejsem nejakej proruskej nebo proputinovskej clovek. Spis dost naopak.
    SATAI
    SATAI --- ---
    TOXICMAN: Zmrduje primarne Musk... A pokud ti jde o to, napsal jsem to na... twitteru.

    (ale vazne - tobe prijde jeho chovani v souladu s nejakyym alespon trochu pricetnym systemem moralky?)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam