MRAKY: dobře děláš, všude dobře, v ulitě nejlíp
KAERO: já ti přepíšu timeline, jo? vypadá to, že ti nějaká zdravotní indispozice brání vnímat kontext:
ymladris tvrdí něco, co není pravda - paleontolog se ozval. následně přišla vlna despektu k rodící se technologii, proti čemuž nic nenamítám. přijde mraky,
vycucá si čísla z prstu a s apokalyptickým výrazem ve tváři se odvolává na fyziku - paleontolog se zase ozval, ale nechce rozebírat
mrakyho gaslighting. přijde kaero, začne doslova urážet (já by jen ironickej, to je vážně rozdíl) a dožaduje se diskuze na technický úrovni. paleontolog odmítá v takový úrovni konfrontace cokoliv řešit.
shrnuto, vyvracám bláboly a hausnumera, jsem pod osobními útoky a ještě mám mít chuť diskutovat o technických možnostech iris2 s někým, kdo mě uráží? jako vážně si myslíš, že takhle funguje mezilidská komunikace?
btw. pilotní projekt iris2 se má rozjet na bázi řeckýho vesmírnýho programu, takže je možný, že se to technicky skutečně kapánek zdrží :-D to ale neznamená, že je projekt neproveditelnej v potřebým čase, jak by si tu někteří vysloveně přáli...
Pioneering the Future: The Greek Space Program as a Stepping Stone for Europe's IRIS2 Satellite Constellation(?)https://www.linkedin.com/pulse/pioneering-future-greek-space-program-stepping-stone-athanassios/?trk=public_post_main-feed-card_feed-article-content