• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    SATAI
    SATAI --- ---
    Ještě jsem to neviděl v něčem, co běžně čtu, tak spíš #nepotvrzeno

    https://www.eureporter.co/internet-2/artificial-intelligence/2023/11/13/elon-musk-will-speak-at-the-russian-ai-conference/

    (Pokud to je 🦆, tak přidejte na seznam fake news šířených na Twitteru)
    SATAI
    SATAI --- ---
    OMNIHASH: zase počítej, koho to bude bolet...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Souboj dvou padesátiletejch IT manažerů v kleci...to už snad radši ať se zase mlátěj zpikovaný pornoherečky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PER2: Elon si z toho sice delal prdel (ja si to nemyslim), ale je to tak trosku psychopat, kterej rad vyhrava. Imho by to dopadlo tak jak sem psal: dostal by seredne, ma uplne mylny predstavy, jak to v UFC funguje, s tema svejma par roky v kyokushin karate.
    PER2
    PER2 --- ---
    DRAGON: elon si z toho delal hlavne prdel a imho zuck uz mu na to sere, dokudto nebude brat vazne a proste ho ignoruje, navic ted pretrenoval - operace kolene, jak pise koudy ... stejne si myslim, ze by elonovi hodil kravatu a je jedno kolik fatty m. vazi
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    on rekl, ze na ten zapas trenovat nebude, ze to neni treba, ze je Zuck mnohem mensi a proste ho zalehne. Ja si myslim, ze k tomu dojde, protoze to, co v tom rozhovoru rekl, je teda fakt brutal. Pokud se to k Markovi dostane, tak nejaka reakce prijde. Pokud ne, tak ma Zuckerberg muj velky obdiv za keep calm praktikovani.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    no Zuck stejne ted bude tak osm mesicu mimo, takze ma Elon cas trenovat..ale pochybuju ze k tomu zapasu nekdy dojde :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak sem si pustil posledniho Rogena s Elonem (halloween). Nejdriv vzal nejakej nabusenej luk se sipem a vsadil se s Elonem, ze mu bulletproof auto prostreli (lol, ja myslel ze je Joe pomerne smart), to neklaplo, poskrabal mu ho. Pak si objednali pizzu, coz je fakt super, vzhledem k tomu ze je to podcast a kazdej ma hubu u mikrofonu :) No a pak resili mimojine zapas se Zuckerbergem. Elon jasne rekl, ze Zuck vycouval. Ze on se s nim moc rad popere, staci rict misto, cas, styl a jaky jsou pravidla, klidne bez pravidel. Nepotrebuje na to ani trenovat. Proste ho zalehne, ze organizatori z nejakeho duvodu maji na zapasech vahove kategorie.
    Pak ho nazval srabem, zacali s Joem delat zvuky slepic (jako ze se Zuck boji) a pak zopakoval, ze ten zapas chce.
    Tady nekdo dostane seredne na drzku :)
    PES
    PES --- ---
    SATAI: To už přece vyřešili chlápci z TopGearu ;-)

    top gear look out backwards pendulum test
    https://www.youtube.com/watch?v=gz2EQ8iXULc
    SATAI
    SATAI --- ---
    PES: ale vydrží to ránu železnou koulí na řetěze?!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Z dnesniho forbes mailu. Jestli je to pravda, tak fakt lol.

    Žádný second hand. Od uvedení Cybertrucku na trh dělí fanoušky Tesly už jen něco přes dva týdny a automobilka při té příležitosti aktualizovala smluvní podmínky. Obsahují nově klauzuli, podle které majitelé futuristické novinky nesmí auto rok po koupi prodat – kdo zákaz poruší a Cybertruck pošle dál, bude čelit pokutě 50 tisíc dolarů.
    PES
    PES --- ---
    PER2: jo, dřevěná varianta by mohla (chvíli) plavat :-)))
    Už nechtěl čekat na Elona a postavil si Cybertruck ze dřeva. I tenhle jezdí na elektřinu – Živě.cz
    https://www.zive.cz/clanky/uz-nechtel-cekat-na-elona-a-postavil-si-cybertruck-ze-dreva-i-tenhle-jezdi-na-elektrinu/sc-3-a-225155/default.aspx
    PER2
    PER2 --- ---
    ARAON: model X, kdyz uz
    tohle bude zajimave s tim, jak elon zminoval, ze cybertruck, bude moct chvili plout jako lod :D
    PES
    PES --- ---
    ARAON: Neměli pronorkovou úpravu a-la 007...
    ARAON
    ARAON --- ---
    "On Sunday Oct 1st, a Tesla Model S was attempting to back a jet ski into the water at the Polk Street boat ramp, when it lost traction and slid into the inter-coastal. The salt water reacted with the the vehicle's electronics causing them to short, sparking a fire that burned underwater for an extended period of time."

    Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/EnoughMuskSpam/comments/17tlppz/tesla_on_fire_underwater_theyll_burn_on_mars_yet/
    KAERO
    KAERO --- ---
    TADEAS: aha, dik.

    Takze hlavni problem je v tom, ze SpaceX neposila vyrocni zpravy. Uznavam ze to neni v poradku, ale z toho clanku jsem pocit jako by tam vrazdili jehnatka (a priznavam ze jsem ho cely necetl protoze mi ten styl vadil). Asi bych potreboval srovnani s jinou firmou abych vedel jestli to mnozstvi nehod je velke nebo male. Nemam poneti kolik nehod byva na velkych stavbach. Treba nase reditelstvi silnic a dlanic tvrdi:
    "Za posledních 12 let evidujeme 713 případů havárií s našimi lidmi a stroji na dálnicích.", a v tom jsou i nejaci mrtvi. Coz neni argument, je to jen na ilustraci ze lidi v praci umiraji i u nas.

    Ze typek ve SpaceX nemohl najit vazaci pasky asi neni ok, ale to ze si na naklad sednul a doufal ze ho tim dostatecne zatizi, to mi uz zase zni jako hloupost pracovnika.
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    KAERO: OSHA has required companies to report their total number of injuries annually since 2016, but SpaceX facilities failed to submit reports for most of those years. About two-thirds of the injuries Reuters uncovered came in years when SpaceX did not report that annual data, which OSHA collects to help prioritize on-site inspections of potentially dangerous workplaces
    KAERO
    KAERO --- ---
    SPLNYX: "LeBlanc’s death in June 2014, which hasn’t been previously reported," - to furt nechapu. Co maji na mysli tim "reported"? Jako ze to nikomu nerekli? A to se rodina nestarala ze neprisel? Nebo to nehlasili OSHA? Ale v clanku je psane ze z toho OSHA vyvodila dusledky. Takze to nehlasili novinarum? A proc by meli?
    SPLNYX
    SPLNYX --- ---
    At SpaceX, worker injuries soar in Elon Musk’s rush to Mars
    https://www.reuters.com/investigates/special-report/spacex-musk-safety/
    At SpaceX, worker injuries soar in Elon Musk’s rush to Mars
    Reuters documented at least 600 previously unreported workplace injuries at Musk’s rocket company: crushed limbs, amputations, electrocutions, head and eye wounds and one death. SpaceX employees say they’re paying the price for the billionaire’s push to colonize space at breakneck speed.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PES: aktivní satelity ale (zatím) nejsou space debris... pozná se to podle toho, že jsou řiditelný, ovladatelný, a lítají tam, kde maj.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam