OTAVA: To ze Musk rekl 400 metru, a bylo to jen 200 metru (nekdo poznal usek drahy), to je dost velka chyba. Ale nechapu ze by se takhle prerek. Ani mi nedava smysl aby lhal u neceho co jde tak snadno poznat. Spis bych to videl na chybu v nejakem predavani informaci.
No a ten zbytek - huh. precetl jsem si ten clanek dvakrat. A bud jsem blby, nebo ta hypoteza stoji na vode, a rozhodne bych netvrdil jako autoforum "není fyzikálně možné". Neboli jen tak od placu spocitat rozdil mezi obema auty na 0,1 s, a na zaklade toho tvrdit ze to neni fyzikalne mozne, to chce hodne idiocie.
On ale pan Petr Prokopec asi vsecno vi nejlip, protoze vi ze cybertruck ma "s aerodynamiku hůře opracované cihly", aniz by to musel podkladat cimkoliv. Z toho jeho clanku nazor na jakoukoliv Teslu cisi neskutecne.
Jasne, jen dalsi z mnoha blbych novinaru kteremu nejde o nejaka fakta, ale jen o senzaci a prednest svuj nazor...
(A pokud to nekdo nezavisle otestuje s obema auty, a ukaze se ze Tesla lhala, tak se tomuhle novinari neomluvim, protoze novinar ma byt objektivni, a pokud hodla prezentovat hypotezy, tak to ma jako hypotezu uvest, a ne to uvadet jako fakt.)