Ach jo, "free speech" promoter Koudy opět bonmotuje. On přece nikdy nikoho neuráží! ;)
CROME: to řekl dobře:
"Založil si auditko o kontroverzím psychopatovi, ale chodili mu tam lidi".
Holt auditko má v názvu Elon Musk, tak když Elon Musk udělá nějakou píčovinu, což teď dělá denně, přirozeně lidi otevírají auditko o Muskovi. Tohle auditko navštívím každých pár týdnů/měsíců, a je to pořád to samý. Lidi si sem příjdou utahovat z Muska, Toxicman a spol se rozčilujou, že to sem nepatří, ale že to určitě není tím že by Muska nějak chtěli bránit - ale pak ho stejně brání. Kdyby ho nebránili, tak tu nedochází ke konfliktu.
Já být Toxicman, jsem rád že jsem založil auditko kde to žije, ale očividně on si to spíš představuje jako nějaký blog, kde on má pozici toho hlavního editora a moderátora, co řídí tu debatu k obrazu svému. Opět říkám, doporučuji si k tomuto účelu zřídit separátní auditko, bez Muska. No a nebo tady většině diskutujících postupně rozdej banány, což stejně čekám že se stane, protože ti co mají svobody slova plnou hubu jsou většinou většnou ti, co pro svobodu slova mají nejméně tolerance, když se jim ta slova nelíbí. RO me bby, I'm out.