• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    SATAI
    SATAI --- ---
    SATAI
    SATAI --- ---
    PES: nešel třebas v Německu trh jak celek nahoru?
    PES
    PES --- ---
    AVATAR: jestli ono to také neukazuje na to, že Evropa se propadá do krize a na ty nákupy jaksi přestává mít ;-)
    SATAI
    SATAI --- ---
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    OMNIHASH: Novy Model Y
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    OMNIHASH: resil se tu nejaky facelift nejakeho modelu Tesla, tak asi to.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---

Originální myšlenka tohoto klubu před 10 lety byla diskuze a novinky z firem SpaceX, Tesla atd, za nimiž stál Elon Musk, proto jsem ho zvolil jako základní, sjednocující název.
    Dlouhé roky to fungovalo, ale jakmile Musk koupil Twitter a začal se angažovat v politice, přišla nová skupina lidí, která chce diskutovat jeho jako osobu a jeho činy.
    Po marných pokusech udržet obsah v původní formě jsem neustále osočován, že mám klub o Muskovi, tak se nemůžu divit. Chápu to, bohužel ten název uživatelsky změnit nejde a není žádoucí uživatelé mást změnou.

Proto jsem požádal o založení nového klubu SpaceX. Kdo má zájem tedy sledovat novinky a multimedia z této oblasti, hlasujte prosím zde, přidá se Vám potom automaticky do sledovaných, děkuji.
    [TOXICMAN @ nyx :: zadosti o zalozeni klubu - vsechny pohromade]

Zde bude potom tolik vytoužený prostor pro debatu o tom jestli je to vizionář, nacista, mimoň nebo pučista.

OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: kuwa dávejte popisky k náhodnejm fotkám, kdo má vědět, na co se to kouká!
    SATAI
    SATAI --- ---
    Takže kolaboranta vyšetřovali?

Elon Musk's Enemy, USAID, Was Investigating Starlink's Contracts in Ukraine
    https://gizmodo.com/elon-musks-enemy-usaid-was-investigating-starlink-over-its-contracts-in-ukraine-2000559365
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: uz tu Teslu prodal, nebo ji jeste prodava? :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Snad si udelal prestavku aby nikoho neohrozil :)

Sedmdesátiletého řidiče zastavila o víkendu na dálnici D6 kvůli rychlé jízdě policejní hlídka.
    Od hranic se do vnitrozemí řítil rychlostí téměř 200 kilometrů v hodině. Na místě přišel o řidičský průkaz.

Senior v tesle prosvištěl kolem policistů skoro dvoustovkou. Přišel o řidičák - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/karlovy-vary/zpravy/doprava-rychlost-prekroceni-d6-tesla-policie.A250205_153848_vary-zpravy_pkz?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ani sa mi nechce verit, ze je to dnes uz 7 rokov, nejako sa mi tu ohyba casopriestor

The Falcon Heavy test flight was the first attempt by SpaceX to launch a Falcon Heavy rocket on February 6, 2018, at 20:45 UTC.
    XARGH
    XARGH --- ---
    SEJDA: Elon v base prosim, cim driv, tim lip, pro cely svobodny svet! :)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: byl za hranou, ale uz se polepsil. Odsoudili ho prece a 2 roky nemohl delat na vedouci pozici v Tesle, za manipulaci s cenami akcii postem na Twitteru. Prohral by i dalsi soud, o koupi Twitteru, ale nakonec couvnul.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    XARGH: ano Elon rasista, Elon hulici, Elon dolarovy multimiliardar, Elon, ktery se venuje detem, Elon sef ze SpaceX, Elon konstrukter z Tesly, Elon sasek z Boring Company, Elon a jeho manzelky a milenky, Elon a jeho cesta uspesnymi firmami, Elon a jeho malo zdokumentovane detsvi v JAR, Eleon guru kryptomen, Elon a jeho dospivani v Kanade, Elon a Solarcity, nebo jak se to jmenovalo, Elon a hyperloop, ktery vlastne nikdy nechtel, pedo Elon ..... Elon kazdou chvili neco ;) .. Elon lhar, Elon odsoudeny, Elon v base? :D
    Ja jsem mel Koudyho v ignore, kdyz jsem si na nyxu prochazel nejakym jinym obdobim, ted uz tam mam jenom vylozene hulvaty a incely, kteri nemaji vubec zadne zabrany.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SEJDA: Podle me uz je za hranou osm let, ale to ho tu jeste nikdo neznal, protoze tu nikdo neinvestuje do akcii Tesly, takze nevi co Musk tweetoval a kvuli cemu dostal pokutu od SEC apod..anyway mu to zatim furt prochazi a jak jsem psal..vox populi, vox dei. Amici si zvolili znovu Trumpa, prestoze vedeli co s Elonem chtej provest..tak to ted maj.
    XARGH: Chvalim :)
    XARGH
    XARGH --- ---
    SEJDA: kriklava znacka = hajlujici nikym nevoleny immigrant puvodem z rasistickeho JARu? :)

koudaka mam v ingore, omrzel se mi intelektualne i lidsky :)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: podle mne uz je Mus za hranou. A muze to zacit byt velmi akcni.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SEJDA: Ano u nas ne. Amerika je uplne neco jinyho a je za poslednich patnact let tak rozesrana, ze je potreba ji proste prekopat, coz se ted deje a pise o tom i Dejcmar v postu kterej jsem linkoval niz a dava dost hlavu a patu. Nebude to hezky a uvidime jak to dopadne, tady bych to nicmene neresil, nebo tu nebudeme delat opet nic jinyho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam