• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    PES
    PES --- ---
    SEJDA: zjevně nějaký patriotismus u Francouzů ;-)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PES: Ja jsem chtel napsat, ze asi nastoupily levnejsi cinske auta, nez je Tesla. Ale neni to tak.
    Renault 5 stoji do 30 tis. €, jako dalsi modely z top 10, Tesla Y stoji okolo 50 tis. € ve Francii
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: třeba dostane EM "kompenzace" v jiných sektorech ;-) Na raketky a možná i nějaká provize z úspor při zeštíhlování deep-state ;-)))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Trump administration halts $5 billion EV charging program that benefited Tesla | The Verge
    https://www.theverge.com/news/608316/nevi-funding-halt-ev-charging-trump-tesla?

KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: Takze real. Diky.
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: to je trolling
    Inside Elon Musk’s War on Washington  | TIME
    https://time.com/7213409/elon-musk-us-government-trump/?linkId=740835038
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: To je real nebo fake dezinfo?
    PER2
    PER2 --- ---
    SATAI
    SATAI --- ---

Jiná zdůvodnění IMO smysl nedávají.
    PER2
    PER2 --- ---
    PES: "Across the Channel, the British auto industry just released its sales data for January. Here, Tesla sales fell less precipitously—just 12 percent. However, battery EV sales were 35 percent higher in the UK in January 2025 than in January 2024."
    SATAI
    SATAI --- ---
    PES: isobne bych hlrdal duvody spis v muskove politickem angazma a mozna trocha hajlu v tom bude. Ale co ja vim, mozna mas pravdu a evropa je na pokraji krachu.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    PES: A zrušily se dotace a pobídky, a nasytili fandové EV.
    SATAI
    SATAI --- ---
    PES: nešel třebas v Německu trh jak celek nahoru?
    PES
    PES --- ---
    AVATAR: jestli ono to také neukazuje na to, že Evropa se propadá do krize a na ty nákupy jaksi přestává mít ;-)
    SATAI
    SATAI --- ---
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    OMNIHASH: Novy Model Y
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    OMNIHASH: resil se tu nejaky facelift nejakeho modelu Tesla, tak asi to.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---

Originální myšlenka tohoto klubu před 10 lety byla diskuze a novinky z firem SpaceX, Tesla atd, za nimiž stál Elon Musk, proto jsem ho zvolil jako základní, sjednocující název.
    Dlouhé roky to fungovalo, ale jakmile Musk koupil Twitter a začal se angažovat v politice, přišla nová skupina lidí, která chce diskutovat jeho jako osobu a jeho činy.
    Po marných pokusech udržet obsah v původní formě jsem neustále osočován, že mám klub o Muskovi, tak se nemůžu divit. Chápu to, bohužel ten název uživatelsky změnit nejde a není žádoucí uživatelé mást změnou.

Proto jsem požádal o založení nového klubu SpaceX. Kdo má zájem tedy sledovat novinky a multimedia z této oblasti, hlasujte prosím zde, přidá se Vám potom automaticky do sledovaných, děkuji.
    [TOXICMAN @ nyx :: zadosti o zalozeni klubu - vsechny pohromade]

Zde bude potom tolik vytoužený prostor pro debatu o tom jestli je to vizionář, nacista, mimoň nebo pučista.

OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: kuwa dávejte popisky k náhodnejm fotkám, kdo má vědět, na co se to kouká!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam