• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KASPAREK: jj, kolem milionu lidí ročně
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KASPAREK: to jsou docasna SSN
    KASPAREK
    KASPAREK --- ---
    SEJDA: a ostatni nejaky "temporary jobs" viza? nevim jak se jmenujou nebo kde se ty cisla daji zjistit, hledat se mi to nechce. Tipnul bych si ze to bude vic nez ty studentsky?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KASPAREK: studenstkych viz je +/- 0,5 mil. za rok. Americanu je 335 mil. doposud bylo vydano 453.7 mil. SSN.
    Stale neplati, ze by vsichni americane meli svoje SSN.
    KASPAREK
    KASPAREK --- ---
    SEJDA: dyt SSN od buhvikdy dostava kazdorocne desitky tisic studentu co tam jezdili makat na leto, jestli to jeste funguje, kazdopadne to fungovalo x let a spousty jinych temporary viz na ruzny kratkodoby prace, vsichni dostanou SSN, to moje i 15 let potom co jsem tam byl v roce 2002 jako student porad funguje.

Nema vubec smysl to resit pokud k tomu nereknou zadny detaily.
    ARAON
    ARAON --- ---
    SEJDA: Tak zatím Melon a jeho tým nepředložili žádný důkaz jakéhokoliv podvodu, mimo Muskova velkohubá prohlášení.
    Jak se zdá, jako podvod označují každou platbu, která jde na něco, co se Oranžádě s Muskem nelíbí.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Concerning

Who’s in charge of DOGE? Not Elon Musk, White House says
    https://www.yahoo.com/news/charge-doge-not-elon-musk-030000740.html
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    OMNIHASH: oni to nepisou, pouzivaji speech to text. a ano neumi cist.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Elon Musk’s xAI adds ‘Big Brain’ reasoning to Grok-3 | The Verge
    https://www.theverge.com/news/614218/elon-musk-xai-big-brain-reasoning-grok-3?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ALMAD: Musk tvrdil, ze vice lidi pouzziva stejne SSN a nepredlozil zadny dukaz. Tedy se muzeme jenom dohadovat, co to znamena, ale da se tusit ze #americanu >> #SSN. No ted se ukalazo #americanu < #SSN. Coz sice absolutne nevyvraci to, ze nemuzou byt duplicity, ale alspon to vyvraci hoax, ze asi kazdy ma duplicitni SSN s nejmene polovinou fetaku a latinskoamerickych imigrantu a samozrejmne i afroamericanu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JONY: nepochybuju, já se spíš křížově přeptával, co se dá k tomu dohletat tzv. alternativně :)
    JONY
    JONY --- ---
    PALEONTOLOG: tohle je v americké nazi/white supremacist scéně a následně u internetové memískové alt-right mimořádně populární a známá věc.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ARAON: mno, kromě 14. dodatku ústavy, a ten teda nic extra k aktuální situaci neříká, jiná reference zdá se není. no ale tak římský pozdrav, takhle skáče pes, samý jednoznačný sdělení. jsem zvědavej, jestli náckové ted afakt někdy vylezou na slunce, nebo se budou zdravit dvojitě šifrovanejma vzkazama už navždy :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Concerning
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ALMAD: tak o to je celá tahle "AI" vlna. Lumeni, co nebyli schopný ani napsat do googlu co hledaj, páč je mátlo patnáct odkazů pod sebou, to najednou narvou do promptu a dostanou jednu odpověď. Co na tom, že vyhaluzenou a semtam úplně blbou, ale maj jí. Proto celej internet od tý doby zase o krok upadl, dostanou se na něj i lidi, co nezvládnou funkčně přečíst jednu stránku...
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    SEJDA: No ja to prace ctu tak ze “je hoax ze ten problem je v COBOL formatu data, fskutecnosti fakt podvod a je to dokazany mj. tim ze vic SSN nez Americanu”, ale priznavam ze uz muzu mit problem s pochopenim moderniho memetextu
    SATAI
    SATAI --- ---
    SEJDA: fanboyz gonna fap
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ALMAD: Cobol hoax = Musk napsal kravovinu na X, uz zase.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ARAON: tak sledovani takovy symboliky ackarema mi vzdycky prislo trochu pritazeny a ma hrane konspiracniho mysleni, ale je fakt, ze ta symbolika se pouziva prave proto pouziva. 14 vlajek ma jakou referenci k severni americe?
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    KOUDY: Hele, a v cem je to hoax a v cem je vyvracenej? Krom toho co pise MAKROUSEK, tak doslova v tomhle klubu doslova tobe sem psal [ALMAD @ Elon Musk] , a ano plati to i opacne (jeden clovek muze mit vic SSN z ruznejch duvodu).

Ja zacinam chapat proc si dost lidi mysli ze jsou ty LLM AI superhuman, sice nemaj zadnou pamet a zadny porozumeni textu, ale to je furt lepsi, nez ti milovnici…
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: dik, ja jsem vcera taky citoval bez odkazu a potom jsem se za to stydel ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam