AVATAR: Na me jen obcas nekde vyskoci jeho dojmologie, tak ho opravim. Ty joudo. Me to taky pobavilo, tak jsem to sdilel na fcb i na instaci a tam to pobavilo tak 100 lidi uz..Ten jeho mesicni investicni horizont, prestoze v tom petiletem je Tesla skoro 600% plus..Proste ani datovej vedec nerozumi vsemu, ale musi mit na vsechno nazor. Borec nejsem. Jen nemam rad rozumbrady.
Ne ja rikam, ze je potreba aby to nekdo zacal delat. Rikali to i americani a proto si zvolili do svyho cela nekoho, kdo to fakt dela a nemel jen predvolebni sliby to i presto, ze ten clovek pred par lety schvaloval utok na Kapitol. I tohle amikum bylo ted u prdele a chtej aby se setrilo, mexikanci meli viza a ne nelegalni prace apod. Proto pomeranc vyhral nad sleepy Joem a woke Kamalou. Ted to teda Musk s Trumpem zacinaj delat a podle me by bylo lepsi, kdyby to delal Musk treba 7 let zpatky predtim nez zacal magorit a zameroval se spis na efektivitu, ktera mu sla a ne na to, aby se mstil lidem kteri mu rozbili nejakou babovicku.
Chapes uz to ted lip? Nebo ti to furt nedava smysl? Klidne ti to vysvetlim potreti, napisu to tucne, vetsim pismem a tak. Nemam s tim problem.