• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KAERO
    KAERO --- ---
    Tesla Dealership in France Set on Fire by Group Targeting Musk
    https://www.blackenterprise.com/anarchist-group-attacks-france-tesla-dealership-elon-musk/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: jj cetl jsem.
    PES
    PES --- ---
    KOUDY:
    Sikorski proti Muskovi: Když vypnete Ukrajincům Starlink, poohlédneme se jinde - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-sikorski-proti-muskovi-kdyz-vypnete-ukrajincum-starlink-poohledneme-se-jinde-40512245
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tm jak se podepsal je presne videt kolik toho nepise on.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: za ukrajinskej starlink platej polaci a dokud nebudou porusovat ukrajinci podminky ty sluzby jako vyuzivat to spojeni k utokum dronama.tak to bude imho v cajku. Furt je to soukroma firma.
    PES
    PES --- ---
    PER2: fakt kretén... akorát se pak možná bude moci se StarLinkem resp. jeho vojenskou obdobou akorát vyfotit, jak se říká, protože nikdo příčetný po tomhle nebude kritické věci stavět na takto potenciálně nespolehlivých systémech, takže pro kšeft zůstane tak akorát Pentagon...
    ...a ostatní, kdo bude moci, ten si udělá systém vlastní, v podstatě každý kdo si udělal GNSS popř. pokrytí pro satelitní telefony na to má (Čína určitě, ta už na něm pracuje, EU nejspíš také, Japonsko, možná i Indie, i Saudi či tak by to asi také dali anebo zvládli alespoň zaplatit).
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tak jsem rad ze to konecne vidis i ty.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Elon je certifikovanej magor minimálně od 2018, když začal nadávat thajskejm potápěčům do pedofilů, a to jenom protože předtím si svy myšlenky ještě většinou schovával pro sebe...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Tyve to vam tu zase Dragon pujcil titul z dojmologie?

Patislav napsal ze v elonove postu o sankcich na oligarchy nejsou zmineni rusove a ja na to odpovedel, ze na rusky oligarchy jsou uz sankce tri roky uvaleny. Vic jednoduse uz jsem to snad napsat ani nemohl.

zadna chyba v uvaze neni a nikdy nebyla. To ze Elon postupne zmagoril snad videj vsichni vcetne tebe ne? Mam problem pouze s lidma, kteri tvrdi, ze magor byl vzdycky, nebo ze nikdy nic nedokazal vybudovat, vymyslet apod, protoze je to lez.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PATISLAV: tady bych se soudruha Koudyho zastal, psal tu nedávno, že je Musk magor, to je asi nejsilnější přiznání chyby v úvaze, co sem kdy za celou jeho nyxí kariéru zaznamenal, chtít po něm víc je zbytečný, nebo se to aspoň nikomu nepovedlo ani za posledních 15 let...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PATISLAV: No hlavne je picovina uvalovat sankce na nejaky ukrajinsky oligarchy kdyz je ukrajina napadenym statem zejo. U ruskejch oligarchu jsem nicmene cekal ze uz se davno jejich jachty budou prodavat a prachy posilat na ukrajinu.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    KOUDY: tak tak a ani tohle ji logicky nezastaví. Ale je kouzelná ta selektivní slepota.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: a? O tom jsem nepsal. Psal jsem "Na ty uz jsou sankce tri roky uvalene..byly jim zabaveny jachty, ale valku to nezastavilo ne?"
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: 2022, pekny, od ty doby polovina tech lidi uz sankcionovana neni
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: Ne myslim neco takovyho.

List of Russian Oligarchs’ yachts, homes and assets being seized worldwide - CNN
    https://edition.cnn.com/interactive/business/russian-oligarchs-yachts-real-estate-seizures/index.html
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PATISLAV: Na ty uz jsou sankce tri roky uvalene..byly jim zabaveny jachty, ale valku to nezastavilo ne?
    PER2
    PER2 --- ---
    PATISLAV: rusko je to hodne napadene a jen se brani a navic je tam demokracie a svoboda neco jako amerika

PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    PER2: a zase ani zmínka o oligarších z Ruska :)
    PER2
    PER2 --- ---
    konec valky za 3, 2, 1 ....

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam