KAERO: Jenze to je prave ten problem, ze ja tak nejak automaticky predpokladam, ze nam tu je v diskuzi vsem alespon ctyricet a ne deset. Ze vime ze nas tu rusaci okupovali, protoze nam to rikali nasi rodice a vime jak se tu zilo nahovno a proto tak nejak z podstaty veci uz jenom kvuli te historii rusaky proste vsichni sborove nesnasime a nemusime to kazdej den v kazdem prispevku vsichni opakovat. Je to jasny jako ze kazdej den vyjde slunce treba. Pokud ti to nedoslo, nebo to nedoslo ostatnim, tak doporucuju mrknout na tenhle obrazek a treba desetkrat si ho precist-
[KOUDY @ Elon Musk] . Z toho by ti tak nejak melo bejt jasny jakej ja mam nazor asi na valku a na rusaky nebo na Putina a jakej debil musi bejt nekdo, kdo me, nebo kdokoliv jinyho na nyxu povazuje za nejakyho rusofila nebo podobnou picovinu. Prispel jsem prachy na nejakej vrtulnik, prispek jsem prachy na drony, zaplatil jsem ubytovani zenskejm s detma ktery utikaly z ukrajiny na zacatku valky, takze kdyby mi nejaky lidsky hovno typu Jony reklo do oci osobne ze jsem rusofil, tak ho sestrelim pesti ze se uz nezvedne.
NA DRUHOU STRANU. Nejsem naivni levicackej picusek, takze I KDYZ BYCH SI PRAL aby ukrajina dobila zpet uzemi ktere ztratila s ruskem, tak jsem realista a vim ze se to asi nestane a dopadne to tak jak rikal nas prezident Pavel uz nekdy o prazdninach 2024. Ctyri mesice predtim nez zvolili Trumpa..A to sice ze se ukrajina bude muset tech uzemi proste vzdat. Predpokladam ze Pavla bys ty nebo Jony neoznacil za rusofila ze? Takze to, ze rikam ze Trump dela narozdil od Bidena kroky k ukonceni valky znamena, ze Trump dela narozdil od Bidena kroky k ukonceni valky. Nikde jsem nepsal ze s tema jeho krokama souhlasim, nebo je podporuju, nebo mi prijdou spravny atp. Treba smlouva o nerostech mi prijde jako naprosta zmrdovina. Stejne jako ze chce brat Trump dodany zbrane na ukrajinu jako pujcku a ne jako dar...Jenom tak nejak predpokladam ze se bavim s lidma, kteri to berou stejne a nemusime si to teda vyjasnovat a jsme na stejny strane. Ocividne ne.