TRANCEWARP: To jo..ale vzhledem k tomu ze tady ma vetsina fanousku muska a tesly pamet akvarijni rybicky, tak to bylo v realite spis takhle :)
1) Spocitam si ze potrebuju vlivovou platformu na ktery me nevypnou stejne jako vypnul treba Zuck Trumpa. Jsem na Twitteru, mam tam 100M followeru. Mam tu platformu rad. Zacnu skupovat akcie Twitteru. Pak to oznamim, akcie vyletej o 30%..Ikdybych je ted zas prodal, tak vydelam jak svine.
2) Chci prevzit twitter, ale prodejce mi keca o tom ze tam je malo botu. Muj tym udela DD te platformy a zjisti ze jsou tam desitky milionu botu a ne realnejch uzivatelu a jediny co ma u socialni site cenu jsou uzivatele ze, takze je ta platforma predrazena, firma je zadluzena. Pronajmaj se kancly do kterejch nikdo nechodi, najimaj se kuchari kteri pro nikoho nevari, je pronajata flotila aut kterou nikdo nejezdi..etc..Chci z toho vycouvat, ale chtej me zalovat. Nakonec si spocitam ze ta platforma ma pro budouci ovlivovani toho co potrebuju smysl, ale stejne si na ni pujcim od bank a kamosu. Vsichni investori na me hazej prachy, takze to beru.
3) koupim platformu a zacnu to sekat. Vyhazovat zbytecny lidi, sekat kancly, schopny lidi najimat zpet. Vyhodim 80% nemakacenek na homeoffice. Najmu par schopnejch lidi. Firma funguje bez problemu dal. Zaciname delat novy featury. Video, delsi tweety. Twitter blue. Vyhodim woke team kterej mel na starosti nejaky policies a vsechno resi comunity notes..aka uzivatele te site. Povolim vetsi formu freespeech v mezich zakona jednotlivejch zemich (takze v americe je vetsi nez v evrope)..Firmy pronajimajici si reklamu remcaj, tak je poslu doprdele. Cena platformy klesa na normalni uroven kterou mela stat vzhledem k poctu uzivatelu a botu.
4) Hadam se s Altmanem s OpenAI kterej jsem spoluzakladal ze se zproneveril svymu napadu. Ten zmrd me zacina srat. Prichazim s napadem na Groka. Presmerovavam desitky tisic Nvidii na trenovani fsd tesly do novy maly haly na trenovani AI. Zed twitteru menim na "for you" a "following"..Nadavam na sleepy Joa ze dela hovno, deficit ameriky roste..sere me to.
5) Podporuju Trumpa, protoze s nim vim ze se muze neco zmenit. S Thielem resime jak to cely vymyslet a udelat. Kamala si zve Beyonce, Taylor Swift a dalsi tyhle lidi, kteri na instaci maji stovky milionu sledujicich a kamalu podporujou. Delam to samy s Trumpem, ale furt s Kamalou prohrava. Nakonec jdou Trump a Vance k Roganovi. Kazdej u nej mluvi tri hodiny. To rozhodne. Konecne jsou preference pro Donalda. Navic prezil atentat. To taky pomaha.
6) Donald zvolenej. Job done. S Cookem, Thielem, Zuckem apod si pripijime na nadvladu tech sektoru. Donald hned slibuje ze nam nebude hazet klacky pod nohy. Grok uz je na Twitteru a sumarizuje tam tweety. Valuaci xAI ohodnotili investori na desitky miliard. Merguju ho akciove s Twitterem a cela hodnota firmy je ted 80micu. 2x vic nez kdyz jsem kupoval Twitter dva roky zpet. Investori kteri mi na twitter pujcili jsou najednou v plusu jak svine a libaj mi nohy. PROFIT..Donald mi dal za 5 miliard zakazky pro SpaceX..PROFIT...Jelikoz moje Tesla vyrabi v USA, tak ji cla zasahnou nejmin..PROFIT...Masterplan jak svin.