XCHAOS: Zadna jachta neni investicni. Jachta je nejvetsi zrout na penize a showoff, zatimco tryskac ti setri hromadu casu. Ten naprosto chapu.
Jinak v tomhle fakt budme radi ze jsme v evrope, kde jsou mesta stary stovky a tisice let, jsou tam chodniky, funguje nam tu mhd jak rikas..V americe skoro nikde tohle neni. Boring company mi prijde jako naprosta picovina na to aby te vozily v nejakym tunelu tesly, ale naopak mi to zas prijde jako skvela zkouska technologie na hloubeni tunelu na marsu nebo na mesici, takze buhvi jestli si to tu jen netestujou. Nikde nicmene neni moc popsany proc Elonovi hrablo. V rozhovorech rikal ze ma predepsanej ketak a nejaky leky na deprese a uzkosti a imho je to jak rikas z toho rizeni multimiliardovejch korporaci, ktery byly obe leta pred krachem a investori po Muskovi slapali a on se jim furt snazil rikat at jsou vklidu, ze jeho vize vyjdou. Naplnujou se az poslednich 6-9 let..Predtim byly deset let ty firmy v pici a zas jako ruku na srdce. Kazdej tu asi zname par vrcholovejch manazeru ci reditelu firem, kteri si kazdy den museji dat dve lajny koksu aby byli schopni fungovat..Kazdopadne ten jeho sesup k takovymu tomu dezolatstvi za poslednich par let je docela slusnej. Stejny to ma podle me i Rogan. Ten driv taky ty rozhovory vedl celkem dobre a ted jsem cetl clanek ze popira pristani amiku na mesici apod..Proste uplny wtf.