XCHAOS: "to jsem se právě snažil vysvětlit, že tak úplně není. Vozítko na kolečkách nedosáhne na kliku, apod."
robot X/Y dosáhne tak daleko, jak je zkonstruovanej - to nemá s tím, zda je humanoidní nic společnýho
"no, do jisté míry je to o tom, jestli jsou v módě raketové motorky a rychlá akce, nebo vrtulky a záběry z různých úhlů a komunikace na dálku.... výhodu dronu proti raketě lze shrnout tak, že ti nafotí cíl do médií..."
Přiznám se že moc nechápu co tím chceš říct.
V modě jsou letadla/rakety který letí bžilionkrát rychleji a bžilionkrít vejš a maj bžilionkrát větší dolet než nejlepší dron.
XCHAOS: asi jsem tak nějak ztratil sílu se o tom přít, mám pocit že máš moc velkou představivost.
Dneska jsem si na Vás v práci vzpomněl. Upadlo mi takový víčko za stůl a potřeboval jsem ho vyndat (shodou náhod v naší robotické laboratoři :) ). Věc, která je pro člověka docela jednoduchá (pokud mu není sto a nemá zaseklý záda nebo 250 kg) a zabere cca 5 vteřin
Pro humanoidního robota dneška něco absolutně nesplnitelnýho.
A to je bych tak řekl se vším, předvádění robota na nějaké naprosto nesmyslné usecase, pro praxi absolutně nepoužitelný.