• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    PER2
    PER2 --- ---
    SMI: cute, to jakoze uz odlita ze zeme? (:
    SMI
    SMI --- ---
    MAKROUSEK:jj, a taky uz dostal pres drzku od nasranyho soka v lasce a nejspis brzo zkrachuje
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    SMI: To mi pripomina Jaromira Soukupa! Taky kopal za Zemana a spol, dokud doslova nedostal pres tlamu a ted podporuje nejzelenejsi LGBT liberaly!
    SMI
    SMI --- ---

to by bylo skvely, kdyby svrhnul klaunfuhrera, ktereho pomohl naroubovat a vystrelil se do p*ci
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: tedy parkoviste plne neprodanych aut :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    A hlavne gigafactory
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    NUSPHIR: pretoze tam maju uz nejaky ten patek sidlo
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    NUSPHIR: ne, a poravde jsem ani do dnes nevedel, ze uz tam ma konkurenci, myslel jsem si, ze si vybrali Austin prave proto, ze tam Wayamo dojde az za hodne dlouho.
    NUSPHIR
    NUSPHIR --- ---
    SEJDA: a tusis proc Tesla zacina ve meste kde ma primou robotaxi konkurenci?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Btw. v Austinu uz ma Waymo pres 20 % podil na preprave pasazeru.
    Waymo Self-Driving Vehicles Gain Popularity in Austin
    https://www.govtech.com/transportation/waymo-self-driving-vehicles-gain-popularity-in-austin
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: Tak uvidime, jak se bude darit Tesle v Austinu :)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    AVATAR: tam se nekdy neco rozhodlo? :D Neni to spise jako schuzka sefu mafii, aby si rozdelili "trh"?
    SEJDA: bilderberg na tebe :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SEJDA: Asi stejny jako kdybys rekl ze zakazniky wayma budou jen vlastnici jaguaru.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: myslel jsem to jinak. Ale vlastne pokud zakazniky robotaxi budou jenom majitele tesel .. dava to nejaky ekonomicky smysl?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PES: "srotovne" nic nezdrazilo, firmy byly rady, ze maji odbyt.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SEJDA: Ano to je. Prvni teslu si koupil ve 2018. Ted jezdi cybertruckem. Nejaky dalsi otazky?

SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: "Zack" s nickem "blkmdl3" .. 100 % legit.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: myslim, ze Gates se dostal do konspiracnich teorii uz v 90. letech, kdy byl nejbohatsim clovekem planety, a kdy vlastne stridal v konspiracich o "iluminatech" rockaffelery a jine bohate rodiny, ktere dominovaly svetovemu kapitalu v 60 - 80. letech.
    V USA temto bludum bude verit nejmene tretina lidi volici Trumpa, ale ani Demokratum se to nevyhne .. tedy 15 % volicu v USA veri tomu, ze se super bohati nekde schazeji a rozhoduji o tom, jak se bude kde na svete zit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam