• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KAERO: ja mel jednu dobu 450 v cz. Vyhral jsem i nejaky souteze. Ale to se holt musi trenovat, aby si clovek udrzel takovou uroven ;)
    KAERO
    KAERO --- ---
    AVATAR: huh, jsem si to musel zmerit. Davam pres 300 spolehlive, prumer 305, ale jen anglicky text, bez hacku a carek. S cestinou klesam pod 200.
    Ale to je muj problem - jsem se naucil psat dostatecne rychle na to, aby se mi znechutilo psani na cemkoliv jinem, a proto prakticky na mobilu nic nedelam. A pak mam problem pochopit ze jini lide jsou schopni nejakym zpusobem pracovat na smatlafounu nebo tabletu.
    jj, jsme stari :)
    KAERO: jsme holt stari. Tuhle jsem sledoval mladyho typka datlit do mobilu rychlosti, ze bych se svyma trista uhozama na klavesnici nestihal :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KAERO: to bych taky rad, ale nemam teslu s fsd zatim a neco delsiho napsat na mobilu nebo rict hlasove ai at to nekam zaznamena ona je dost velka casova uspora..
    KAERO
    KAERO --- ---
    KOUDY: ajo, mobil. jo to je pravda, namatlat neco na mobilu je krize. ja pracuju jen u destkopu s plnohodnotnou klavesnici, 10 prsty, a mysi, tak me to nedoslo.
    PES
    PES --- ---
    KOUDY:
    Raj and Siri | The Big Bang Theory
    https://www.youtube.com/watch?v=hAu3uVstPFA
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: diktuju pres siri

PES
    PES --- ---
    KOUDY: a hlavně jak se pak z těch neexistujících juniorních pozic budou vychovávat ti seniorní...
    PER2
    PER2 --- ---
    JIMIQ: neni cas, kdyz pul dne vypisusjes na nyxu, ale mozna to je uz to AI nejaky....
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ale jak rikam..AI neni pro kazdyho..v poradku :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KAERO: ano. Urcit na rychleji mluvim nez pisu na mobilu.
    JIMIQ: nekdy i vic, kdyz jsou treba z italie :)
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    KAERO: mluví když řídí. Asi řídí osm hodin denně když převáží fošny :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Ctyri schuzky denne, to je natukat tak 60 sekund. To musi byt velka uspora casu, zvladnout to za 30 sekund!
    KAERO
    KAERO --- ---
    KOUDY: takze vlastne chces rict ze klikas a pises pomaleji nez mluvis? o tom to je? mas zrychleni v tom ze to jenom reknes, misto abys to naklikal a napsal?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: jj jako sekretarka..a stoji min.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Takze zadna pridana hodnota, chapu. Ale zase ti smyslne septa a to se ceni.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: nebudu to delat sam. Nemam na to cas. Kdyz mas ctyri schuzky denne tak by ses upsal. Az zacnes podnikat, tak jednu z prvnich veci kterou se rychle naucis je tasky delegovat.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Porad obecne veci, zadna konkretni. Jak ti treba "naplanuje schuzku" jinak, nez mu reknes, kdy mas mit schuzku a da ti ji do kalendare (coz bys zvladnul sam tukanim rychleji)?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: maily, dokumenty, trideni zakazek, planovani schuzek, poznamky apod. Je toho dost. Snad si z toho tu jednu vec vyberes. Jestli to furt nechapes, tak mrkni na nejaky videa od Petra Mary treba.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: A co konkretne udela, za co bys musel platit sekretarku? Aspon jednu vec, prosim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam