KOUDY: Podle mě bys ji moh rozvíst, protože bych si myslel že bude zajímat nejenom mě a vůči Muskově politice je velmi relevantní. Mě by to dost zajímalo, protože zatím u tebe a psa vidím reakce ve stylu "nelíbí se mi kam by vedlo řešení, takže je potřeba rozporovat premisu".
Tyvole fakt chceš argumentovat fíčurama na telefonu? Coincidentally, iPhone mám a v USA sem, takže o tom rozdílu mám představu, ale bez ohledu na to co si myslim o jejich užitečnosti, tohle je pro tebe fakt argument? We're dooomed. DOOOOMED.
A jinak ten cookie law je skvělej příklad, moh bys ho taky rozvíst? Protože z mýho pohledu se ten problém vyvíjel takhle:
1) Evropa přišla o prezenci na nejdůležištější současný platformě, protože nasazenej manažer z Microsoftu rozebral danou firmu na součástky a rozprodal ji zpátky Microsoftu
2) EU si všimla, že hodně firem trackuje uživatele do pátého kolene a to především na výše zmíněných smartphonech kde se tomu dá mizerně bránit, přeprodává data firmám a lže o tom
3) EU řekla "hele to neni moc fér, když už trackujete lidi a přeprodáváte to, musíte jim to říct"
4) KOMUNISMUS, REGULACE, FU, uděláme takový UX aby se z toho lidi posrali, dáme na lištu Usrulu a budem řikat "EU vám zničila internet"
5) Profit, EU je zlej regulátor co vám ničí životy, my chcem svobodnej internet bez regulace
Co je na týhle timeline špatně a jaká by podle tebe měla bejt? "Všichni vědi že soukromí už neexistuje, řikal to už jednou americkej manažer Sunu v 95, sestimsmiřte a rozejděte se"?