• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MAWERICK: částečně má pravdu, akorát on se na solár rychle vybodnul a vrhnul se na provoz sbírky mluvících brambor, poháněné pálením zemního plynu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: Dyson mu neda prava protoze by to omezilo prodej vysavacu.
    MAWERICK: Tyve tady plno lidi zpochybnuje plno veci ktere souvisi se zakladni fyzikou nebo technologickym pokrokem :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KOUDY: abych se priznal tak uplne nechapu smysl tohoto postu? :)

jakoze zakladni fyziku nikdo nezpochybnuje...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: A co mu brani postavit Dysonovu sferu? Jenom jeho vlastni omezenost!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nevzdelani nyxaci bez dostatku informaci to zas budou zpochybnovat :)

PER2
    PER2 --- ---
    spasitelovi zase najela vanocni bila atmosfera

XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PER2: když dá se říct, že já mám zase v DI Elona.... i když se teda vydatně snaží, aby je mě screenshoty jeho Twítů někudy dolezly...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PER2: ok, já to mám takhle v double ignore. Jinak v zásadě se domnívám, že Roccův Bazilišek bude spočívat v tom, že nasimuluje názory id KOUDY a bude je šířit metodami id DANYSEK. Doufám se nám ta zkrachovalá AI datacentra podaří vyrabovat dřív, než něco takového vznikne.
    PER2
    PER2 --- ---
    XCHAOS: mr narcis ma v double ignoru mne ;) ...a vyhovuje mi to

jinak bych vas chtel poprosit, abyste dalsi prispevky na tema valka a cokoliv jineho, smerovali jinam, tady je klub primarne o jednom nemocnem cloveku:
    PES
    PES --- ---
    XCHAOS: morálkou se proti brutálnímu nepříteli nevyhrává (pak po Tobě zbude max. noticka v historických učebnicích anebo ani to ne). Prostě přežije a vede ten, kdo má větší klacek a umí s ním nejlépe máchat...
    ...na to ostatní si lze hrát v dobách míru.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PES: to, co je největší hrozbou pro Evropu je, že z nás boj proti rusákům udělá taky rusáky.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    To nic. Per je jen nevzdelanej a nema dostatek informaci ;)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PER2: když ty ho asi máš v double ignore, tohle je kánonická meme-reakce na meme příspěvek :-)
    PER2
    PER2 --- ---
    XCHAOS: neplest si optimismus s nevzdelanosti ci nedostatkem informaci ;)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOUDY: tvůj optimismus mě znechucuje.
    PES
    PES --- ---
    XCHAOS: není to dobré jen "pro", ale i "na"...
    PES
    PES --- ---
    PER2: my pro ty Poláky a Finy přece budeme vařit, v těch super kuchyních, no ne?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PES: no nevím, tyhle hnusnobarický svinstva, to je tak pro rusáky dobrý... civilizovaná Evropa bude asi spoléhat spíš na věci, co dělají brrrrrrrrt.
    [KLATIC @ 3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Fuck Around And Find Out]
    PER2
    PER2 --- ---
    PES: to doporucuju se prestehovat do polska nebo finska, v cechach si klasicky lehnem na zada a nechame se "podrbat" na brisku
    PES
    PES --- ---
    XCHAOS: no já bych rád doufal, že v tomhle případě budeme mít dost přesných detekčních systémů a jeďte více interceptorů a jejich základen + pochopitelně dostatek anti-dronů + ideálně navrch něco děsně ničivého (od termobarických naloží výše) se spolehlivým systémem doručení do zázemí protivníka (včetně hlavních měst) a nebudeme se obávat to při prvním útoku natvrdo použít...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PES: no, mě přijde, že show k nám prostě přijde, v tomhle mám stejný pocit, jako ALMAD. Otázka spíš je, jak intenzivní to musí být, aby už lidi pochopili, že to podstatně se teď děje u nich a ne někde jinde. Jediné takové události u nás zatím byly povodně v Praze a pak Covid.

Nevím, nebaví mi být doomsayer. Snad to dobře dopadne. Já se pořád těším na to rabování opuštěných datacenter, to by mohla být legrace...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam