• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    PER2
    PER2 --- ---
    ketamine cringe king uz ma o strileni do civilistu jasno

SEJDA
    SEJDA --- ---
    PER2: to by dal na Babise .. imunita od senatu neboli.
    PER2
    PER2 --- ---
    SEJDA: to doufam ne, snad bude zit dost dlouho, aby sthinul skoncit ve vezeni
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PER2: ze se Elon zabije v Roadsteru?
    PER2
    PER2 --- ---
    este 4 mesice decka, uz se celej tresu napetim...

KOUDY
    KOUDY --- ---

Elon:

13 hlasy od 13 respondentů

Nahod nakou anketu k tematu. Treba:
    Elonovi:
    - jsem nikdy nefandil
    - jsem fandil a uz nefandim
    - fandim
    PER2
    PER2 --- ---

koudy a vy...

Instrukce:
    jen me zajima, kolik lidem to tu pleveli svyma moudrama...

35 hlasy od 33 respondentů

E2E4
    E2E4 --- ---
    ERVIN: no jasně že dají, dáš ignorovat uživatele a zaškrtnes i "ignorovat odpovědi".
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Omluvy nikde, jen fnukani kvuli ignoru za kterej si dotycni muzou sami. Tak zpet k tematu :)

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ERVIN: v nastavení je to "skrýt (také) odpovědi/reakce na příspěvky ignorovaných" nicméně:

- mám pocit že s tím byli nějaký problémy a nefungovalo to (ale to už je nějakej ten pátek)
    - dotyčný může v daném postu reagovat na kolotočáře a na X dalších lidí včetně tebe a vzhledem k tomu že frajer tady i spí a je součástí mnoha debat tak pak přijdeš i o věci okolo
    KASPAREK
    KASPAREK --- ---
    ERVIN: jj, od ty doby co jsem taky vyhral koudyho DI mam pocit ze si celej nyx povida jenom s nim.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Já bych rád zjistil, jestli se nedaj nějak ignorovat i příspěvky, který Koudymu odpovídaj. Protože tenhle magor je tak "plodnej", že i DI mě od jeho slintů (respektive vašich odpovědí na ně) neuchránilo... #kecy
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Staci o me nelhat a nevymejslet si picoviny kvuli atention whoringu a bejt k tematu. Pak to tu bude fajn. Verim ze to jednou dokazete. Mozna :D
    E2E4
    E2E4 --- ---
    GEE: mně to teda akorát štve, jestli chcete marnit svůj čas čtením a odpovídáním koudymu, tak dávejte přímý replies, jinak to zbytečně zaplacujete.

jo a je to pořád stejný, na to napsat emulátor koudyho stačí jednoduchej skript à la Eliza , LLM není potřeba. :)
    SADY
    SADY --- ---
    PES: hada se tak dlouho nez to ostatni vzdaji nebo je da do DI, protoze musi odejit jako vitez (celou dobu ma pravdu ve vsem) a jina varianta neni 🤣
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: ja mam prace dost. Neboj. Jen tu vyvracim lzi, ktere tu atention whores siri. Pro tebe to jsou picoviny. Pro me je zas dulezity vyvratit lzi ktere o me nekdo vyklada.
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: já rozumím akorát tomu, že se tady dohaduješ naprosto o pičovinách a vydržíš to celé dny... prostě máš málo práce a starostí...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Typek kterej do me neustale reje se divi, ze me to prestalo bavit a nechci aby dal cetl moje prispevky a mysli si, ze je to kvuli nejakymu mymu egu. Lol. Ja to delam pro tvoje ego kamo. Ne pro moje :))

Tak se tu snad zas muzeme vratit k Elonkovi o kterem tenhle klub je. V ignore jsou doufam vsichni lhari a incelove. Kdyby tam jeste nekdo chtel, tak mi klidne napiste. Mista mam dost. Omluv se od lidi, kteri siri nepravdy jen pro attention whoring nejspis nikdy nedockam..tak popojedem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam