• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    KOLCON: rozdíl je v tom, že v US jim pripadne normální, kdyz ti pazoury do soukromi strká firma za ucelem zisku a v EU jim to normální nepřipadne, tak se to snaží korigovat státem, protoze nám to tady normální nepřipadá. Stejne jako se tady nemuze prodavat běžný vepřový z USA, protože zpusob vyroby je mimo jakoukoli hygienickou kontrolu v mnoha ohledech, tak na to nasadis x podminek a kontrol pokud to sem chces dovizt. Samozřejmě že to vypadá jako byrokratické řešení, ale moc nerozumim tomu, s jakou představou šťastného bezstátí á la imaginární US ráno vstávaš z postele
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    RSZ: A takže EU nechce povinné ověřování věku na webu? Ok pak je vše v pořádku
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    RSZ: Takže firmy v klíčových sektorech nebudou muset přijímat EUDI peněženku?
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    RSZ: EiDOS je nahodou super firma! Třeba FFVII je dod es klasika!
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOLCON: meleš opravdu totální hovna, eidas je o úplně něčem jiném a zdá se, že fakt nevíš o čem
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KOLCON: Meleš hovna.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    AXTHEB: eIDAS je osvobozující. Je skvělé vědět, že moudrý nadstát dohlíží na každé mé přihlášení, aby mě náhodou neobtěžovalo zbytečné soukromí.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KOLCON: Hele ty špinavá pazouro, jak ti eidas strká úředníkovy pracky do soukromí?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    urednika v bruselu zajima rozhodne vic co delas na netu nez Muska s Xkem nebo cinu.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KOLCON: hele nechci se dotknout tvyho ega, ale urednikovi v bruselu je to co delas na netu totalne u prdele do te doby, dokus neporusujes zakony. a me ostatne taky. cau
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    PER2: Zajímavý... A já myslel že to je technologie co mi naopak zpřístupní názory lidí z druhého konce světa (co nemluví anglicky)
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    SUMAC: Chat control, DNA, omnibus, eidas a další iniciativy, kterými chce hnusný úředník strkat svoje špinavé pazoury do mého soukromí. Anglicky? Ano. Německy? Ano. Japonsky, korejsky, čínsky a další hromadou jazyků? Ne. 99% zpráv z feeduověřovat nepotřebuju a jsem rád, že mi to grok přeloží. Na to 1% si názor udělám sám a nepotřebuju, aby se mi do toho Brusel sral.
    PER2
    PER2 --- ---
    KASPAREK: navic cim rozsirenejsi ta technologie bude, tim mensi bude i tlak na to, aby se lidi ucili jazyky(lidi jsou stejne cimdal dementnejsi), tim snadnejsi pak bude podavat tu "pravou pravdu"
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KASPAREK: Jo vrcholem diskuse s volicema Reform na FB co jsem zažil je že mi odpovídají už ani ne anglicky , ale hazou emoji lidoopů, záchodů a hoven. Slova už nejsou so bývala, jedno v jakém jazyce.
    KASPAREK
    KASPAREK --- ---
    PER2: vzhledem k tomu ze aktualne vetsina lidi neumi diskutovat ve stejnym jazyce, bud odpovidaji na neco jinyho, nebo si nedokazou predstavit postoj protistrany, tak pochybuju ze budou mit nekdy predstavivost na to ze neco muze byt nuance prekladace a ne postoj protistrany.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KOLCON: smirovat jak? legislativnima regulacema AI na sitich ve verejnem prostoru?? hele napred tu pises jak se radujes z AI generated auto prekladu a jak to libtardum diky tomuhle nandas, a pak chces hledat vice pohledu sam od sebe? umis aspon anglicky nebo ses porad ze stary skoly co se ucila rustinu, ze tak potrebujes AI preklad na twittru? lol
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    SUMAC: EU má potřebu mě "chránit"? A nejlépe tak, že bude všechno šmírovat... Asi nechci, dík. Najdu si víc zdrojů a pohledů sám...
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KOLCON: Jo s tím počítám i na Muskove síti. Musk a Xi mají na to celkem podobnej pohled. Jedinej kdo má potřebu te ochránit před zneužitím AI jsou libtardske vlády v EU.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Proc si z nove featury vzit to nejlepsi, aka ze spojuje svet jednim jazykem..kdyz si z ni clovek muze vzit to nejhorsi..treba ze bude sirit lgbt nebo levicovej nebo komunistickej nebo proruskej nebo proukajinskej narativ.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam