• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    PES: No a co, ze to neni pravda? Zni to dobre pro Teslu a to se pocita. :-)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    PES: Iirc tak už to někdo v USA udělal před nějakou dobou...
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: ale no tak. OTA update umí dnes již prakticky jakékoliv moderní auto - i když možná je to spíš je škodě (otázkou totiž není ZDA to někdo hackne, ale jen KDY). Dost možná "výhra" je u těch starších německých, které měly jen 3G modemy (3G sítě už prakticky nexistují a přes 2G prd přenesou, i kdyby tam 2G fallback existoval)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Skalovani :)

KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    KOLCON: rozdíl je v tom, že v US jim pripadne normální, kdyz ti pazoury do soukromi strká firma za ucelem zisku a v EU jim to normální nepřipadne, tak se to snaží korigovat státem, protoze nám to tady normální nepřipadá. Stejne jako se tady nemuze prodavat běžný vepřový z USA, protože zpusob vyroby je mimo jakoukoli hygienickou kontrolu v mnoha ohledech, tak na to nasadis x podminek a kontrol pokud to sem chces dovizt. Samozřejmě že to vypadá jako byrokratické řešení, ale moc nerozumim tomu, s jakou představou šťastného bezstátí á la imaginární US ráno vstávaš z postele
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    RSZ: A takže EU nechce povinné ověřování věku na webu? Ok pak je vše v pořádku
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    RSZ: Takže firmy v klíčových sektorech nebudou muset přijímat EUDI peněženku?
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    RSZ: EiDOS je nahodou super firma! Třeba FFVII je dod es klasika!
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOLCON: meleš opravdu totální hovna, eidas je o úplně něčem jiném a zdá se, že fakt nevíš o čem
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KOLCON: Meleš hovna.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    AXTHEB: eIDAS je osvobozující. Je skvělé vědět, že moudrý nadstát dohlíží na každé mé přihlášení, aby mě náhodou neobtěžovalo zbytečné soukromí.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KOLCON: Hele ty špinavá pazouro, jak ti eidas strká úředníkovy pracky do soukromí?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    urednika v bruselu zajima rozhodne vic co delas na netu nez Muska s Xkem nebo cinu.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KOLCON: hele nechci se dotknout tvyho ega, ale urednikovi v bruselu je to co delas na netu totalne u prdele do te doby, dokus neporusujes zakony. a me ostatne taky. cau
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    PER2: Zajímavý... A já myslel že to je technologie co mi naopak zpřístupní názory lidí z druhého konce světa (co nemluví anglicky)
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    SUMAC: Chat control, DNA, omnibus, eidas a další iniciativy, kterými chce hnusný úředník strkat svoje špinavé pazoury do mého soukromí. Anglicky? Ano. Německy? Ano. Japonsky, korejsky, čínsky a další hromadou jazyků? Ne. 99% zpráv z feeduověřovat nepotřebuju a jsem rád, že mi to grok přeloží. Na to 1% si názor udělám sám a nepotřebuju, aby se mi do toho Brusel sral.
    PER2
    PER2 --- ---
    KASPAREK: navic cim rozsirenejsi ta technologie bude, tim mensi bude i tlak na to, aby se lidi ucili jazyky(lidi jsou stejne cimdal dementnejsi), tim snadnejsi pak bude podavat tu "pravou pravdu"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam