ANABEL_LEE: tak poníka viděla vetka a prej je 100% zdravý (samozřejmě s nadsázkou - ale nemá nic zlomeného, divného, horkého atd.)... takže jsme tam, kde jsme byli... ráno se sotva vlekl, než jsme zpanikařili majitelku a ta zavolala veta, tak poník chodil normálně... teď jsem ho viděla večer a taky mi přišel normální, až na to, že neběhal... on je welsh pony, rád se vylítá, takže když ho pustím, tak obvykle si dá kolečko nebo dvě "z bujnosti" - tak dneska jen chodí... ale válel se, byl schopnej si lehnout a vstát, šel prudit spolubydlícího a tak...
Našla jsem obrázek "fixace čéšky" a takhle podobně si teď kloubí zadní nohy (natáhne nohu dozadu a postaví na špičku), takže možná něco tam? Jsem si vzala foťák, že ho vyfotím až to zas udělá a samozřejmě to teď neudělal...
Pak mě ještě napadá, jeslti si kůň může skřípnout nějaký nerv nebo něco - já měla skříplý sedací nerv a střílelo mi to do nohou, i se mi stalo, že jsem ráno nebyla schopná vstát z postele (prostě noha "nefungovala").... no uvidíme...