CAROLIAN: hele mohl by bejt i špatně ostrouhanej no, ale nechci hádat
jinak určitě svůj, doporučuju koupit vlastní zvířátko. Kamarádka si teď pronajala koně u nás ve stádě, že pronájem bude fajn, jo houby s octem, majitelka 25letá slepice s 5 dětma na krku, jen jedno vlastní, ale manža se činil, on nemakačenko největší a ona si k řebci pořídila zmršenou kobylu na kterou pustila "rádoby babu an přirozenou komuninaci" baba koně párkrát pořádně ztřískala mrkvovou hůlkou "tedy přejmenovaným bičem" a neštěstí je na světě, majitelka skončila se zpřelámanýma rukama
výsledkem je že pomáhám kamarádce pracovat s hřebečkem a dokonce jsme ho obsedli v klidu a v pohodě, on se totiž narozdíl od kobylky bojí jen o zadek, protože je přece děsně príma do něj bušit mrkvovou hůlkou že a právě on sám měl i problémy s chůzí, protože paní rádoby komunikace "strouhá koně" a měla strašně geniální nápad, měla jsem tu čest takže jsem se nestíhala divit, strouhat koním do kopyt "větrání"
vlastně jim nadělala po stranách díry.
Chudák hřebec skončil s traumatem, neb baba dělala jedno kopyto hodinu a prasklým kopytem áno
takže kamarádka v pondělí jede podepsat smlouvu na čupr tlustýho fjordíska, který je ňuňák z farmy a je to :) sice si rok počká než doroste, ale je fakt rozkošnej
takže tak nějak, když je majitel debil, neuděláš nic
hele a poňásci a huculovci a kdejaký mix tohodle je za hubičku :) ale klobouk dolů jakou máš výdrž a staráš se, já bych asi majitelku topila chvilku v záchodové míse a křičela na ní