NYEMI: smutný to je, ale.... když se na to podívám z té stránky - momentálně bych si poníčka v tomhle stavu nekoupila - není jezditelný, má problém a ustájení je 500 dolarů měsíčně (poník stál 700 - to problém není, problém jsou fakt ty stálé výdaje - tomuhle navíc šíleně rychle rostou kopyta, tak strouhání každých 4 - 5 týdnů)... prostě ta realita je holt taková
SHAMPOO: ano, taky bych hlasovala pro to, aby se na něm nejezdilo - dala bych mu třeba šest týdnů na odpočinek a srovnání se. A i pak třeba jen krokovat atd., než zase zesílí / posílí....
Jinak teď jsme tam byli, na první pohled vypadal velmi dobře, i se rozběhl, když jsem ho strčila na jízdárnu (mno, taková neurčitá ohrada) - tam bylo vidět, že divně chodí jen na tom konci, kde je hluboký písek. Posadila jsem na něj dceru, asi na padesát metrů, protože jsem chtěla vědět, co ona cítí - a prý zvedá víc levou půlku zadku - tak jsme pak na to koukaly a on prostě ani jednou nohou nekulhá, ale každou chodí jinak - pravou dělá delší kroky, levou víc zvedá - ale dneska to na něm fakt "nebylo vidět" (kromě toho okamžiku v hlubokém písku)... i byl v dobré náladě, nechal dceru ve volnosti zvedat a čistit nohy (to před zchromnutím dělal taky, pak byl týden, kdy nebyl schopen stát na třech), chodil za ní atd..... nicméně se (nově) bojí vodítka, takže zase máme o čem přemýšlet.... (chtěla jsem aby mě obešel na krátké lonži - vodítku - on má občas zatuhlý krk, nehýbá ho doprava - dneska se ohýbal, ale ze začátku plašil kvůli tomu vodítku.)