• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    Koně z jiného úhlu pohledu, než jako cvičební náčinní.
    Zvídaví lidé vítaní, stejně jako vlastní zkušenosti.
    rozbalit záhlaví
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    ANABEL_LEE: oukej video dělá Anabel :D

já si převážně myslím u té své , že to na mě hraje. Vidí celý dva roky co bydlíme na mníšku ty samý blbý balíky senáže a pořád jsou děsný vzrůšo, po "hrůze v oku" kolem nich projde na pohodu a tadá běhat...ale je fakt že obalit v igeliťáku ještě nedělala tak to si dáme :)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SHAMPOO: ja mam tedka v ustajeni divokeho konika ryna arabku co na ni ctyri roky nikdo nesahl a pro tu je challenge kdyz ji ukazes normalni hadrovou deku :) ale tak zvyka si, nicmene je to pako :D
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    NYEMI: hustě, tak já si sežen někoho na úterek a udělám video jak se to učíme a budu jí mučit teda v úterý pytlema :) bude to hrozný a můžete se smát :D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    SHAMPOO: No, ja bych byla rada, kdyby to bylo cviceni duvery a uvolnenosti, ne psychozazitek na obou stranach. A protoze jsem kabrnak, udelam zejtra video!
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    CAROLIAN: to je krásný, poníček super a jak čumí na tu dýni, to je božanský, fakt roztomilá soutěž

tak plachta jo....hm tak jo challenge acceptet, vezmu na mojí hajtru "oh bože támhle se pohnul kus igelitu" pytel a uvidíme výsledek
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    VAMPY: na Suchdol jezdí taky Rocháč, jo? A na koho?
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    jo a ještě závod s dolarovkou - vítěz si odnese všechny popadané dolarovky

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ... tak kováře pod plachtou nemám, ale ještě něco z horse show...

tady je první disciplína, průjezd klíčovou dírkou - nesmí se přešlápnout, je to na čas

druhá disciplína, převoz minidýně... poník čučí na dýni, přemýšlí, jestli to má sežrat a nechápe, že by měl popojít o dva kroky kupředu :-))

tady cheeta - měla možnost vést koně a nemít přilbu nebo jet s přilbou - na poslední chvíli jsem tedy vázala přilbu do kusu hadru (protože má samozřejmě RŮŽOVOU, což bylo jak pěst na oko)

no a tady se jezdí s míčkem na lžičce dle pokynů rozhodčích (napřed nechají všechny jet krokem, pak se začne zastavovat, měnit směr a když je to i pak nerozhodné, tak se kluše :-)) - nicméně tady ten moment jsem fakt nepochopila - rozhodčí napřed jako mírně, že pokud někdo dojíždí koně před sebou, že by měl udělat větší okruh, nebo přejít středem jízdárny na druhou stranu nebo do prostoru, kde je volno....

výsledek? natlačil se na poníka ještě další kůň - nevím čím ty lidi myslí a poslouchají... to už rozhodčí ruply nervy a zavolala na ně jmenovitě, ať se odkýblujou od poníka (byla to taková akce pro "horský lid", všichni se tam znají :-))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: ten by po me hodil raspli :D
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ANABEL_LEE: tak holt musíš s plachtou na toho kováře :-)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: mi kone by chcipli hruzou kdybych na ne sla s plachtou ;)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Ja bych brala treba fotky z domaci zahradky. V minulym klubu probehlo neco jakoze s igelitovejma plachtama, i kdyz to skoncilo tak, ze to udelali dva lidi a ostatni o tom jen zvanili. Tak bych udelala neco i tady, myslim, ze vyzva "kun v plachte" je dost cool.
    A kdyz budeme hodni, tak si muzeme zalozit klub na "kovar v plachte".
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    PES: :DD pořád se mele o nahejch kovářích a nikdo nic
    PES
    PES --- ---
    SHAMPOO: Jéje, tak pardon, asi jsem si spletl link a omylem spadl do klubu "Marlboro Man" :-)))
    TARGI
    TARGI --- ---
    NYEMI: jakože to tu najednou nestíhám.... takže se zpožděním: Aaaaaach...taaak mi to vonuchnavani chybí :-)
    když ještě byla Lucky(bohužel tragicky zahynula, úžasná grosovana kobylka mix hucul a kladrubak naše nejčastější činnost byla že jsem si k ní sedla a ona sklonila svou nádhernou hlavu ke mě a funely jsme si společně do nosů :-)
    pak jsem ji vydržela dlouhé minuty v sede drbkat a ona držela klidně jak nejhodnější pejsek :-*
    Luckynko, chybíš mi...
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    ale tak můžem se tu klidně kochat i na ne úplně našich :D
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    ANABEL_LEE: Ne myslim tri kovare. Filip,Rochac a treti jmeno neznam:D
    Jinak uz s nim jezdi jen Roman. Blondatej uz par let nejezdi
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    propo holky(a případní muži) je tenhle pán šikovný sedlář, nebo je snažší koupit v té levnější ceně sedel nového kentaura a nechat si ho napasovat - http://www.ramik.eu/cz/
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    mě tuhle vznikla tahle fotka aneb nemusím krmit psa :) nažere se s koněm :) a je to tapeta jak prase a mě se to nechce zmenšit moc se omluvuju
    IVA
    IVA --- ---
    CAROLIAN: Do těhle koz jsem se zamilovala. Škoda, že tady nejsou. A dračí převlek je výborný :-)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    za draka mám kozu...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam