No a ja jsem se dneska vrhla na nejaky ty tricky. Chozeni bokem hlavne, ale nejaky dalsi koniny. Pak jsem unesla deti (chtela jsem puvodne jen jedno, ale vrhly se za mnou vsechny), abych mela nejaky fotky.
Uceni chozeni bokem. Nejdriv jsem teda delala ustupovani pred tlakem, poprvy ever jsem si na to vzala tycku, protoze ji na ty casti tela nedosahnu. To zdokumentovany nemam, ale vedela uplne hned, o co se jedna, takze to bylo jen takovy vysvetleni, ze tyc je proste stouchatko na pokyny.
Vzala jsem si na pomoc kavaletku, abysme tam mely nejak vymezenej ten smer, a pak nastala otrocka prace - pokani do spravnyho mista, tedy "pohni celym telem" a do strany. A to neznamena dopredu!
Pochopila to podle mne hodne rychle, ale ja jsem velmi neobjektivni a hrda na to, jak je Sol genialni. Kazdopadne slo to po malejch krocich. Podarilo se nam to zopakovat tak trikrat, ale jen na jednu stranu. Po poslednim uspechu jsme toho nechaly. I tak to bylo vic nez dost.
Tady jsem k tomu na ni hodila jeji budouci cabraku, co jsem spichla vcera. Bude jeste krasna a zdobena, ale zatim poslouzila jako rozptylujici hadr.
Myslim, ze jsem ji teda nasadila velky sousto, delat ten ukrok takhle poprvy a jeste se zneklidnovatkem. Tak jsem to pak zase sundala, protoze bylo videt, ze se nesoustredi.
Tadyto je uceni vlejzani do prepravniku, superlite version. I tak jsme kdysi mivaly problemy tohle zvladnout. Pocit vymezenyho uzkyho prostoru a slepy ulicky je silnej.
Tahle je sice uplne mimo, ale tak strasne se mi libi, jak je tam zachycenejj ten skok! Tak jen malickou.
Nyemi uci haranty, i kdyz je tam puvodne vubec nechtela.
A jedna mala jezdkyne, ktera sedela moc pekne a zvladala i nenechat Sol zrat. Libilo se mi, ze s otezema zachazela opravdu nezne!