neuvěřitelné se stalo skutkem, dorazil mi kůň....
Jako je mírně vyvedený z míry, ale jinak vcelku v klidu, akorát kozy ho vyvádí z míry - tak jsem mu je přivedla na seznámení - když pobíhají kolem něj, tak mu nevadí, vadí mu když mečí v ohradě dole pod strání kterou musíme projít... tak uvidíme, snad si zvykne.
A ještě jedna překvapivá věc - když přijel dostal trochu sena do takové té černé gumové vany (které tam vesměs všichni mají, aby se seno neválelo v blátě). Když jsem za ním přišla po obědě, tak seno netknuté - takže jsem ho musela dovléct k vaně - doma mívají seno v jeslích, ale mě nenapadlo, jak takováhle blbost může být po koně strašidelná - strčit hlavu do do poměrně hluboké černé díry, která navíc asi duní.... no ale když jsem mu teď nesla večeři, tak na mě frkal jen co viděl seno a už problém neměl... :-)) Tak to asi zvládne...
Ostatní koně zvládá snad taky - z jedné strany má docela slušnou společnost, z druhé má bohužel "důchodce", u kterých majitelka usoudila, že když na nich nemůže jezdit, tak nebude jezdit za nima a ti jsou trošku magoři - ale i ty zvládnul - když se na něj Teva vyhrnula (jako že nacválala k ohradě, tak se k ní otočil zadkem a děsně důležitě si něco hledal na zemi... Poníky jsem mu taky ukázala (jen přes ohradu) - se Sugar se očichávali a dobrý, ale pak se do toho vložil Charlie, hrabal zlostně nožičkou a pak na sebe ječeli... no tak uvidíme.... mám z toho pocit jak po prvním rande :-))