• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    CAROLIAN: no ona by asi ponička s takhle lehoučkou holčičkou byla superspokojená no, ale zlatý zvíře jako, fakt jsem si příšerku oblíbila, je to takovej kontaktní trpaslík :)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: jo.... a tahle holka jezdit vlastně nesmí (nesmí spadnout), takže pro ní jako dělaný - a ona si to naštěstí užívá, nemá nějaké jezdecké ambice....
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Hrani s konma je stejne dobry, jako jezdeni!
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    SHAMPOO: tak to je mi poničky líto.... u nás dceři je deset, má pětadvacet kilo a stejně mi přijde, že poník bude tak možná ještě na rok - ani ne kvůli váze, ale celkově že na něm bude jak vosa na bonbonu (ale náš je mix shetlanda a welshe, je malinkej).... jinak na našem shetlandovi jezdí dvanáctiletá holka s asi-Marfanem - ale ta má třicet kilo a na velkýho koně nesmí... na poníkovi jezdí minimálně, spíš si s ním chodí hrát...
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    no jo je boží, ale já vlastním suda :)
    Ta ponička je moc příjemná, jen má chudinka trochu smůlu, neb jí odrostla majitelka(cca 12letá slečna s obrovskou nadváhou..), ale pořád jí jezdí...njn nenadělá jeden nic, ještě že ne tak často. Jinak je to fakt boží ponice, dokonce neštípe :)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PES: tak to u nas uz je od vcerejsi noci plus minus dva stupne nezavisle na denni dobe
    PES
    PES --- ---
    ANABEL_LEE: no jo, tady zrovna docela drsně leje při teplotě 0°C = ledovka na spadnutí...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PES: povidej mi o tom, takovy krasny mraz byl :(
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SHAMPOO: ten nalevo e super, fajne koniskl
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Njn, včera konečně trochu více nasněžilo a dnes už byla obleva jak šílená, oteplovalo se tak rychle, že to bylo i cítit... A teď se žene déšť, který spláchne ty zbytky, které ještě nestihly roztát :-/ Chvíli bude místy ještě ledovka, ale vypadá to na návrat bláta :-/ Ach jo...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Konici na snehu! Celej tejden jsem byla pryc, takze jsem bily pole prosvihla. A dneska jsme si sice vyjely, ale snehu moc nebylo.
    PES
    PES --- ---
    SHAMPOO: asi to dělá úhel focení a ta poloha hlavy, ale sud vypadá jinak... Škoda, že jsem dnes neměl náladu vyfotit 2 huculo-sudy a jeden sud co byl kdysi na nejlepší cestě s velmi výkonnému parkurákovi...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    SHAMPOO: ten výraz napravo je fakt boží :-))
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    tak jeden sud no :) a lemra co nezmenšila fotku

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    tak zase pro změnu koza.... a nějací islanďáci a tak.... ani tam není moc vidět tankodrom :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    NYEMI: tak my mame vlastni hengr i auto, takze resime akorat benzin.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Tak rozhodne hodne stesti.
    Ja se snazim propasovat na larpy vsude, ponevadz je to neco, co uz nejaky ten patek delam. Ale vetsinou narazim na problem odvozu. Je to proste moc drahy a rentier jeste nejsem. Tak mi staci, ze jsem se ted dala do tymu s nejakejma sermirskejma spolkama a budu vystupovat v okoli s nima.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    NYEMI: vidis, a my jsme zrovna premysleli ze pojedem.. min kolegyne ze staje vazne uvazuje.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    VAMPY: Rozhodne muze byt zabavny mit kone na larpu, sama to delam. Ale jak rikam, je to dost z ruky.
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    NYEMI: tak ja myslela ze jde o zabavu a ne o slevu na vstupnym:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam