• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    PES: hele to je drsný.
    PES
    PES --- ---
    Jeden den jímka, další den jezdkyně v lese :-/

U silnice běhal kůň, jezdkyně ležela zraněná v lese. Našli ji až strážníci - iDNES.cz
    http://plzen.idnes.cz/...ci-zachranna-sluzba-pmg-/plzen-zpravy.aspx?c=A160203_100956_plzen-zpravy_pp

Zkrvavený kůň běhal mezi auty! Holčička hledala zraněnou mámu - tn.cz
    http://tn.nova.cz/clanek/zkrvaveny-kun-vbehl-mezi-auta-holcicka-hledala-zranenou-maminku.html
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    CAROLIAN: hele ja ji pasu rada ;) vetsinou si ctu a mam ji na delsim voditku. Ona muze byt volne, ale kdyz na ni jde rije, bere mi caru a chodi rajcovat valachy :) dokonce mela v lete romantickou aféru s jednim zrzkem :) opravdova láska pres ohradnik :) ale treba kdyz jsem ji privezla, tak jsem s ni behala jen po lese. To me bavilo :) zadny jezdeni, pekne pomaloucku . A ji to udelalo celkem dobre, odpocala si od te sve skokanske kariery
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    SHAMPOO: plus ono není od věci občas být s koněm jen tak - když po něm nic nechceš... aby člověk nebyl jen ten otrapa, co mu furt leze na záda nebo ho někde honí dokola s bičem...
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    máte recht holky, zůstanu u mrkve, jablek a chlebíčku :) dokonce už ochotně vyžere i vitamíny takže co :) a pasení mi nevadí, je to paráda na jaře si otevřít po vyjížďce jedno chlazený alko/nealko a sedět a koukat jak se sekačka cpe :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    SHAMPOO: Jak rika Caro. Je to spis zpusob, jak vytahat z lidi prachy.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Hej, jeste jsem zapomnela zminit, ze v nedeli jsem cvicila deti :) Mela jsem krasnou nastoupenou jednotku a misto beznyho drachleni na lonzi dokola na jednom koni, na kterym se museli stridat, dostali kazdej jednoho kone na voditku, pripravila jsem opici drahu a ucili se kone vodit.
    Zkusim to jeste nekdy zopakovat a zevidovat, je strsane super mit v ruce ten dlouhej bic a dirigovat nastoupenou jednotku deti s konma.
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    SHAMPOO: no já bych to koni ani nekoupila... imho víc ocení, když ho vezmu někam, kde si může chvíli škubat travičku a mít svatej pokoj..... :-)) prostě místo 246Kč do něj "vrazím" dvacet minut svýho času :-)
    Podobně ten kočárek pro psy - buď beru psa na procházku, kde se proběhne - a nebo se s ním povaluju doma na gauči a dopřeju mu teda své společnosti - ale instituce kočárku mi přijde absurdní (přijde mi absurdní i v případě dětí - jako je to praktické pro rodiče (že tam nahází všechny kyblíčky, svačiny, plíny atd.) - ale dítěti nic nedává... dítě by buď raději běhalo, nebo bylo u rodiče....
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    jo já jen jak to čtu, baby u nás tyhle věci zuřivě máčí aby se koníček neucpal , tak váhám zda je to v pohodě, nebo z toho jeden musí udělat kýbl-blept :D

kočárek pro psy :D bože tuhle jsem viděla páreček tlačit čivavy,bože ne, raděj knihu hele :D
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    mno, u nás když vlezu do zverimexu, tak je na výběr z x kočárů pro psy (když jsem měla před x lety děti, tak přísahám, že v dětských kočárech takový výběr fakt nebyl)... tak proč ne dort pro koně :-)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    NYEMI: hele oni dřepí na posedech no, je jich tam hafec

propo co vy na tohle - http://www.happyzoo.cz/animal-cake-pro-kone-440g/d-43101/
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    SHAMPOO: Zaplatpanbu, delbuchy, strelba a kanony nas nerozhazi. Toho myslivce jste ale jeho osobne nepotkaly, ne? Kdyz jste slysely jen strelbu.
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    Moje prisera se taky fujavce boji, ale ted o víkendu jsme potkali myslivce a mame noveho nepritele. Strelba se ji nelibila
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ANABEL_LEE: U nas ficel uragan tu noc, co jsem spala ve staji. Bylo to trochu desivy, ale kone se zdali byt v pohode.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    U nas taky fici jak blazen a kone blbnou, je to koukam celoplanetarni ;)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    to jsem si dneska dala.... za oknem takovej krásnej den, slunce pálí.... ale je pod deset stupňů a fouká ledovej nárazovej vítr.... jsem myslela, že Nedouš je mazák a dá to, ale ty nárazy na něj byly moc... takže jsem nakonec ježdění vzdala předčasně, protože se pořád cukal a skákal - tady zašustila palma, tady práskly dveře, tady vrzala ohrada, tady lítal kus hadru nebo vodítko na háčku........ do toho včera museli utratit jednu kobylu, tak možná byli koně rozhození i z toho (nevím přesně co a jak, byla špatná už delší dobu a dneska tam není a mangorka říkala, že jí museli uspat)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    PES: kamarád holanďan pořád nadává na frísáky, je dobrovolný hasič a to není týden aby nějakého netahali ven, neb pastviny jsou oddělené příkopy s vodou a samozřejmě mi o tom rád říká a já kvílím zda to ubohý koníček přežil :)ale začínám být už ostřílená :D
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: a když o ní nevíš anebo když zabírá prostor celé cesty?
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Pres jimky se nechodi!
    PES
    PES --- ---
    Další stará jímka - často si říkám kolik takových "pastí" kde na koně číhá (a zda je někdo kontroluje či dokonce řeší nosnost stropu/poklopu), i na ranči vím o celkem velké podzemní jímce (zní to v létě dutě, když tamtudy kůň jde), ale majitelé objektu tvrdí, že je OK, tak nezbývá než věřit (anebo nezapomenout s koněm chodit okolo)...

Kůň spadl do jímky. Liberečtí hasiči ho z ní vyprošťovali tři hodiny - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...bilem-kostele-fil-/liberec-zpravy.aspx?c=A160201_085556_liberec-zpravy_tm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam