• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: můžete jít žebrat na Václavák... čoklové jsou out, kůň by měl určitě úspěch :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Eeeeee! Jedna vlasovka ze vcerejska! Bezdomovky!

ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PES: jo ahaa ja linkovala jiny prispevek, uz to chapu :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Dobre rozehranou nahravku na smec nemuzu nikdy nechat nepovsimnutou.
    PES
    PES --- ---
    ANABEL_LEE: ten se baví teď :-) (čekal jsem kdo a jak zareaguje na ten dvojsmysl :-))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: Vasila, teda doufam, ze PES se na muj ucet tak nebavi :D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    NYEMI: Hmm, dosadte si vsude i, bylo nas vic a nebyli jsme same zeny :D
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: Jj, četl jsem na cestách v mobilu, ale neměl čas postovat...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Dneska jsem byla povozit kamaradova brachu, jakozto tajny darek k narozeninam. Byla to hezka prochazka, jen mi jednou spadl, kdyz kun vychazel do asi pulmetroveho rigolu a ten clovek sklouzl ku strane a tak nejak zbuchnul. Nastesti hromada bahna a pres nej listi, takze nejen, ze to nebolelo, ale ani se nezaprasil... a nezalekl se, pak si nasedl zase. Sol byla zcela jednoznacne milionova, ale to ona je vzdycky, kdyz na ni sedi nejezdec a vedu ji na voditku.
    A dokonce jsme mely i vycvikovy aspekt vychazky, kdy jsme museli jit po silnici. A Sol moc krasne chodila ke strane jen na pozadani, nemusela jsem ji tahat za voditko a prat se s ni vzdycky, kdyz jelo auto. Tak to bylo hodne mily. No a na zaverecnou louku jsem si vylezla na chrbat ja a Sol se dostalo te odmeny, ze po cely unavny vychazce v kroku si mohla zasprintovat domu. A dokonce budou nekdy v tydnu i fotky!
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ANABEL_LEE: Psa, nebo Vasila.
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ANABEL_LEE: jo? Tak já když se rozčílím na Nedouše, tak se hrozně lekne a dělá blbýho... :-)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: jeho nejvic bavi dyz se pak rozciluju, je to vtipalek ;)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    že bych předběhla PSA v linkování zpráv?
    Stádo divokých koní v Milovicích se rozrostlo o hříbě. Přibudou další - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/divoci-kone-milovice-hribe-dch-/domaci.aspx?c=A160313_143513_domaci_mav
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ANABEL_LEE: uznávám, že převracení koleček je úplně jinej level náklonnosti :-))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: jo tak pri sbirani bobku nebo spravce ohradnik za mnou taky couraj jako ze zabava, zejmena Vasil rad prevraci kolecka s bobkama... :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Nunu! Ja z toho mam vzdycky radost, kdyz za mnou So prijde. COz se deje vetsinu casu... takze jsem stastna porad :D
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ... tak dneska za mnou chodil Nedouš podobně jako chodívala obluda - ale on nechodí výhružně... on spíš tak zkoumá, jestli by nebyla ještě nějaká dobrotka :-)... a asi byl taky zvědavej, jsem mu kopala odvodnění.... (furt chčije a chčije)...
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    PES: že to je fotka řádně nasranýho hucula - že jo :D
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: to je tím, že jsi si s sebou nevzala fotografa :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    No.. a ja nemam zadny foto. A to jsem i cvicila na jizdarne, i litala po polich. Dostih se srnkama byl. Ustopvani s pomoci kavalety. Vsechno bylo!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam