PES: no mě hlavně přijde, že jsou to často "magoři"... jako jedna věc je, že mají asi za sebou lecos šílenýho, druhá věc je, že se neumí chovat jako koně - že je vidět, že vyrůstali v izolaci... máme tam kobylu, která není schopná být pohromadě s jiným koněm, všechny napadá - i třeba kobylu, s kterou jí sousedí výběh a s kterou jezdí na procházky, tak s ní nemůže být vypuštěná jen tak, protože se do ní okamžitě natvrdo pustí... takže holt je nadále v izolaci...
... no já jsem dneska poslala Nedouše vyříkat si to Vilamem a Capitanem... tihle dva spolu sousedí, ale navíc jejich padock sousedí s jízdárnou - a Ned na jízdárně prý kolegyni vyváděl právě kvůli Vilamovi - tak jsem ho tam dneska pustila na volno aŤ si to vyříkají (přes ohradu, samozřejmě).... zajímavý... tam stáli všichni tři a různě do sebe ďoubali a řehtali a hrabali kopytama.... až jsem si říkala, že se na ně Ned nevykašle - no nevykašlal, oni nakonec odešli a Ned tam stál pořád na svým místě... tak předpokládám, že vyhrál :-) A že už na něj nebudou drzí či vyzývaví :-)) (neviděla jsem všechno protože mezitím se objevil utečený kůň, takže jsme řešili toho koně)