očkování bylo 90, překožka 25, zuby 250.... obávám se, že zuby neměl dělaný bůhvíjak dlouho...
NYEMI: ano, lidi by si to měli dělat sami, ale... tohle je jen půjčenej kůň a mě se nechtělo to řešit s "cizím" koněm - jako u svýho bych asi řešila jak ho (a sebe) to naučit, takhle mi přišlo jednodušší dát těch 25 baků... vet je starej mazák a je šikovnej a rychlej a přijde mi to milosrdnější k tomu koni... než abych se mu v tom rýpala já....
S převodama peněz - když jsem sem přijela před lety, tak mi kamarádka říkala, že to nemůžu přepočítávat kursem, že ona násobí ceny deseti a vyjde jí to tak nějak v poměru k těm výplatám a podobně... takže to zkuste přepočítat takhle.... myslím, že to docela sedí - za ustájení dávám 225 (25 je příplatek za krmení jen senem, kdybych dávala napůl vojtěšku je to levnější) - 2250Kč měsíčně zní reálně, ne?
Jinak u nás se to totálně zbláznilo, jak se sem navalili apliči a gůgliči, tak je totálně nepříčetný... nájemní byt 3+kk za pět tisíc měsíčně???? To normální lidi nemůžou utáhnout... takže pak letí nahoru právě i ceny služeb...