• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ANABEL_LEE: Ilian Ptak je taky Praha a okoli
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    takze veterinari:
    Helena Ungermanova (Hostomice, jezdi Berounsko ale i Benesovsko, Kladenskou a vubec sever Prahy, jezdi hlavne vecer a v noci) 602 660 181
    Lucie Musilova (Berounsko, Plzensko - momentalne na materske, tak nepremava, ale casem zase bude) 777 654 171
    tyhle dve k nam jezdi a znam je dobre

Barbora Schillova (Chuchle - kam az jezdi nevim, jednou jsem ji tu mela na pichani injekce do ocicka a jednou od ni brala mast na sarkoid) 604 536 478
    Lucie Bartunkova (neznam, mam jen telefonni cislo pro sichr) 605 204 058
    Vera Moravska (jednou mi tu byla delat RTG, Praha - Vychod, jezdi stredni Cechy) 737 586 018
    Jan Binovec (Rakovnik) 603 307 892
    Ilian Ptak 774 491 495

jinak veti se daji vyhledavat tady, akorat tam clovek nenajde, co delaji, ale muze to pomoct
    Veterináři | Komora veterinárních lékařů České republiky
    http://www.vetkom.cz/ordinations

Nyemi jista da na nastenku... :)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    Takze sem s kontakty na okoloprazske vety! Ja dam co mam jen co budu na kompu.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: No, to si nemysli, ja jsem hystercila velmi cile ale nesehnala jsem jedinyho veta, kterej by mi zdvihl telefon.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Ja musim rict, ze z mych minulych zkusenosti uz volam veta alespon kvuli konzultaci okamzite jak kun projevi kolikovy bolesti.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Dekujeme, nastesti to nakonec nestalo vic nez tri hodiny chuze v noci po tme v desti po jizdarne, coz je za mne mala cena.
    Loni jsme to mely na podzim, v listopadu, kdy vyrazil mladej jetel z niceho nic a ona ho vsechen na pastve vyzrala. Myslim, ze z travy to nebude, pac uz na zelenym je dlouho. Z ceho to bylo nevim, ale bylo to mnohem mensi peklo, nez loni. TO jsem musela chodit celou noc a trvalo dlouho, nez ji ty bolesti ustaly a to dostala i nejaky injekce proti bolesti. Tentokrat jsem to vyresila za tech par hodin sama. Ovsem zjistila jsem to az o pulnoci.
    Opravdu hodne by mne zajimalo, jestli takovyhle stavy miva casto a ja jen o tom nevim, ale pokazdy to rozchodi sama (v boxu, ehm), anebo jestli mam jen to neuveritelny stesti, ze jsem tam zase jednou byla ve spravnej cas.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    decka ja jezdila i vcera a dneska! a dneska jsme i dvakrat cvalali! ja mam vanoce! :)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    NYEMI: Jestli to mela i minulej rok touhle dobou, nemohla se napast nekde kde je pohnojeno?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: kolika je symptom, nikoli onemocneni, takze ano. Pricinou toho boleni bricha muzou byt ruzne veci. Jsem rada ze jste to rozchodily, zkusim ti dat do kupy nakej seznam vetu co me napadnou... loni to mela taky touhle dobou, ne? Se zas nazrala jetelicku?
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Je kazdy boleni bricha u kone kolika?
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ANABEL_LEE: já si myslím že takové to stádium, kdy už to přemýšlí ale nemluví, chodí (a všude vleze), ale není s tím rozumná domluva, je nejhorší na nervy.... (teda - naši ještě nejsou ve fázi, kdy dostanou řidičák, to bude taky asi peklo :-))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: ja to nepopiram, tojejasne ze klid za chvili skonci .)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    já nic neříkám, ale na moje slova dojde :-)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: ale zas se bude snad dat nakrmit i necim jinym nez mym prsem a tedy nechat nekym ohlidat ;)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ANABEL_LEE: .... to už mezitím nemluvně bude všude lézt a vymrčávat si :-))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PES: ale furt se da neco delat :)
    PES
    PES --- ---
    ANABEL_LEE: to no, ale už v srpnu je to večer poznat :-/
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PES: nebud pesimista, dlouhe dny jsou az do zari ;)
    PES
    PES --- ---
    ANABEL_LEE: ano! Konečně do července dlouhé dny!!!
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: jo jo, pujde, vecer uz je dlouho svetlo tak se da jit jezdit po uspani nemluvnete ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam