A s K. je taky srandy kopec... taková ta "od malička jsem jezdila na koních" a "jedině anglie, western kazí posez" a na koně s bičíkem a podobně... ale půjčuju jí Neda, napřed jen s trenérkou (a párkrát jsem si říkala, že jí budu muset Neda zarazit) - ale zdá se, že Ned jí konvertoval - poté, co se minulý týden s trenérkou a s koněma ztratily v kopcích a pak se hledaly cestou necestou a Ned bez problémů zvládá stráně nahoru dolů a přechody potoků a padlé klády - tak K. pravila, že to byla nejlepší vyjížďka jejího života. A prej si na starý kolena koupí westernové sedlo, protože na situace, kdy je člověk najednou hodiny ve složitých podmínkách, je pohodlnější a bezpečnější než anglie.... hihi... (líbí se mi na ní, že souhlasila s trenérkou a že je schopná a ochotná se učit nové věci - a uznat, že na něco je anglie fakt nepraktická).
Konec elaborátu.... vlastně ne, haha - na červen mám carte blanche na Foxy.... tak si jí možná půjčím na kruhovku nebo tak a uvidíme (majitelka ovšem pořád stejná - má nějakou kámošku, tu nechala projet na Foxy, kámoška jí valila klíny do hlavy, jak jezdí dvacet let a jestli může na Foxy cválat - no tak pobídla Foxy a Foxy to vzala tryskem do svého přístřešku ke svému senu - naštěstí je přístřešek dost vysoký, takže babě neurazila hlavu... jako dvě bláznivý klimakterní ženský a potrhlá kobyla, jak to mohlo asi skončit, že! Já se stejně obávám, že Foxy skončí v salámu - s tou jsou furt nějaké průsery).